Spodobaieva Maryna

#ilovemymommakeupclub

#ilovemymommakeupclub

Зараз ми досить рідко бачимося, тому найкращим подарунком для мами, є наш спільно проведений час. З якого ми беремо на повну, але його постійно не вистачає. Зазвичай ми не сидимо дома обов’язково кудись йдемо чи навіть їдемо, також обов’язковим є смачно поїсти і кава, бо це вже сімейна традиція. Але завжди знаходимо час, щоб обговорити весь догляд, парфуми, косметику і новинки на ринку чи варті вони уваги. І коли приїжджаємо в гості робимо ревізію всіх засобів і дуже часто розпаковку по відеодзвінку. Вона головний поціновувач моїх дописів, головний інформатор новинок (поки мене немає в Instagram), моя опора, моя підтримка і найкраща подруга.

З самого дитинства в мене вже був легкий крем для обличчя «Маленькая фея», малиновий блиск для губ і духмяна вода Принцеса «Ванільна фантазія», що до цього часу мене не відпускають ванільні аромати. Вона в мене з тих мам, що все найкраще дітям, тож мені дуже хочеться її радувати.

Зараз я завжди стараюсь підгледіти і почути її бажання у всьому, знайомити її з новими засобами. В нас немає фото з бюті-вечорів, але зазвичай, якщо десь подорожуємо обов’язково купуємо тканинні маски для відновлення після дороги. Цінуйте час зі своїми рідними♥

(P.S. Я знаю, що ти читаєш, тобі окремо мої поцілунки 💋)