ksnklb

#garniertest

#garniertest

Так, не знаючи усіх умов тестування наперед, деякі із засобів пішли не у мою рутину, тому будуть фото та опис текстур та враження зі слів людини, що користується цими засобами.
Ну і звісно, дякую MUC за чудову можливість спробувати нові для себе продукти ❤️.

Цей кремчик виглядає дуже цікаво, адже він чорний. Прийшов у коробочці з основною інформацією, об'єм 50ml.
Баночка скляна, прозора.
Всередині крем чорного кольору, на шкірі відтінок не залишається. Сама консистенція більш гелева, матова. Розприділяється добре, на шкірі залишає матовий фініш.
Аромат чимось нагадує чоловічі засоби, трохи яскравий, та для продуктів Garnier це нормально.
Склад починається з Ніацинаміду та Гліцерину, тобто можна точно очікувати зволоження та серборегуляцію, ще у складі є компоненти, що мають матувати, а вже після них йдуть кислоти: лимонна кислота, молочна кислота, саліцилова кислота.
Враження від слів людини, яка використовує: Крем добре зволожує, навіть трохи поживний для сухої шкіри, за час використання ним не було прищів.

Сироватка приїхала у коробочці з основною інформацією. Об'єм 30ml, баночка затемнена, що великий плюс, адже всередині Ascorbic Acid. Всередині є досить тендітна піпетка, яка добре набирає сироватку.
Сироватка олійна, рідка, прозора.
Аромат притаманний усій лінійці з Вітаміном C від Garnier, тобто яскравий та цитрусовий.
Склад починається з Аскорбінової кислоти, що виконує функцію антиоксиданта та висвітлює шкіру. У складі також є саліцилова кислота, гіалуронат натрію.
Враження від слів людини, яка використовує: сироватка швидко і добре вбирається в шкіру, сприяє освітленню.

Тут трішки буде очевидно, бо у мене були великі підозри, що цей флюїд мені не підійде, і вони виправдались.
Засіб прийшов у коробці з основною інформацією. Об'єм 40ml, флюїд поміщений у тюбик, досить зручний для використання, невеликий, кришечка матова. Дозатор – носик, має тоненький отвір, через який дуже зручно дозувати засіб.
Консистенція гелева, має коричневий колір, розприділяється досить легко, по обличчі не тече.
Залишає такий приємний вологий, сяючий фініш та блюрить шкіру, приховуючи недоліки. Але на моїй шкірі є значне АЛЕ, флюїд надто вже тонує мою шкіру, зовсім не співпадає з кольором і робить обличчя рудим. Оскільки я не наношу тональні засоби, то вже явно бачу, що цей засіб не для мене.
Можливо, дівчатам з іншим кольоротипом цей крем підійде більше.
Аромат у нього цитрусовий, нагадує власне інші засоби з Вітаміном C від Garnier.
У складі є сонцезахисні компоненти, ніацинамід та барвники.

А тут вже моє маленьке розчарування. Насправді на цей засіб я мала великі сподівання, але вони були перекреслені жовтими лініями з шиммером.
Цей продукт також прийшов у окремій коробочці з основною інформацією. Об'єм 15ml, тюбик досить зручний та невеликий, "худий", не займає багато місця. Носик у нього прозорий, отвір маленький, що дозволяє акуратно дозувати потрібну кількість засобу.
Консистенція досить плотна, кремова, трішки густа, але можна нормально розприділити на зоні під очима.
Колір яскраво жовтий, нагадує квітковий пилок. А у ньому є цікавинка у вигляді шиммеру, що мені вже явно не сподобалось, адже це дуже така делікатна та чутлива зона і я вважаю, що блискіткам там не місце, особливо коли це засіб догляду.
Запах ледь відчутний, що дуже добре.
Коли кремчик розприділити по зоні під очима, жовтий відтінок ще помітно, та з часом або я звикаю до нього, або він вбирається. У мене немає темних кіл під очима, а шкіра досить світла і ці жовті кола спочатку мені не подобаються. І дрібний шиммер помітно навіть через деякий час.
Після кількох годин я почухалась у цій зоні і крем скотився.
І цей крем я не можу використовувати далі чи рекомендувати саме через шиммер у складі, адже вважаю, що він зайвий на такій вразливій ділянці.
Склад дуже великий, варто згадати, що там є силікони, ніацинамід, діоксид титану, кофеїн, гідролізована гіалуронова кислота, лимонна кислота, молочна кислота.

А цю масочку я б із задоволенням повторила.
Дизайн досить симпатичний, у пакеті стандартно одне лекало. Пакет на 50% з паперу. Відкривається легко.
Всередині є прозоро-зеленкувата, трохи густа консистенція та тканинне лекало. Лекало досить зручне, оптимального розміру, середньо насичена есенцією.
Тримати потрібно 15 хвилин.
Запах досить приємний, не яскравий, свіжо-солодкуватий.
Маска дуже охолоджує за рахунок ментолу у складі, та навіть трішки підпікає.
Ефект від маски мені сподобався, шкіра зволожена, гладенька, сяюча. А що найцікавіше, то це те, що маска дарує дуже сильне відчуття свіжості, знімає набряки, пом'якшує шкіру.
Цю маску я точно хотіла б повторити і можу рекомендувати, особливо на ті дні, коли потрібно освіжитись.
У складі багато зволожуючих компонентів, після ароматизатора додані екстракт огірка, солодка гладка, ментол гіалуронат натрію.