Інна ✨

Блиски для губ від LAMEL

Блиски для губ від LAMEL

Мені здається, вже всі спробували ці продукти для губ від LAMEL з колекції Utopia. Привабливе яскраве пакування, великий апликатор, який зручно наносить багато продукта за один раз. Блиски виглядають чудово!

Блиск-тінт для губ The Myth of Utopia Ultra Neon Lip Tint в мене вже був і я придбала собі ще, бо останнім часов дуже він мені полюбився. Має приголомшлевий запах винограду - це мені нагадує щось с дитинства, дуже подобається цей аромат! Текстура блиску густа, майже желейна, за рахунок чого він не дуже швидко всмоктується в шкіру і добре тримається на губах, не тече за контур. Я завжди наношу цей блиск на коричневий гелевий олівчик, бо мені не подобається, як виглядає відтінок самого тінту - від яскраво-рожевий, мені таке не пасує. На олівчику цього відтінку майже не помітно, він робить дуже красиві, вологи, спокусливі, сочні та гладеньки губи.

Блиск-топпер для губ Myth of Utopia Lip Shimmer Topper мені достався у подарунок. Сама я б його точно не придбала, бо неодноразово трогала свотчі і це прям нічого особливого. Прозорий густий блиск с великою кількістью блискавок - це ми вже бачіли багато разів. Аромат тут дуже ніжний, я його майже не відчуваю. Це виглядає красиво на сонечку, знов же - на олівчик виходить такий дзеркальний ефект спокусливих губ. Це дійсно топпер, бо у чистому вигляді його майже не помітно на губах, хоча я знаю, що багато хто саме так любить використовавути блиски для губ. У такому варіанті для мене це можливо, коли я не нафарбована - на тренування або на пляж.

Блиски для губ від LAMEL
Блиски для губ від LAMEL