SomovaFM

Confetteria від Fantasy Community Perfumes

Confetteria від Fantasy Community Perfumes

Аром Confetteria у мене одразу викликав асоціацію з конфітюром. Я вже уявляла солодкий, в'язкий шлейф цих парфумів, як тільки побачила їх ноту. Скажу одразу, я довгенько тримала їх аби вони настоялися, з самої зими, бо в хотіла розкрити їх звучання саме в теплу пору.

Багато хто з вас вже знайомий цим американським брендом нішевої парфумерії FC Perfumes, та і я вже робила огляд на один з їхніх ароматів, який став поки що моїм фаворитом (https://club.makeup.com.ua/post/25415/)

Confetteria від Fantasy Community Perfumes

Пляшечка парфуму оформлена доволі цікаво, не можу зрозуміти це наліпка чи фарба на флакончику, але тримається дуже гарно, і має вигляд медових сот. Це вже каже про щось смачне. Логотип бренду з феєю та сама назва парфуми прописана наче з казки. Зручний розпилювач, завдяки якому вистачає пару пшиків навкруги себе, аби зануритись в аромат.

Верхні ноти: Апельсин, Бергамот, Зелені ноти, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Кедр, Магнолія, Пачулі, Персик.

Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Геліотроп, Груша, Мускус

Сімейство ароматів: Деревні, Цитрусові

При першому розпилі в зимку аромат мені точно грав саме унісексом - гіркою шкіркою лайму, бажаної солодкості я не відчувала. Саме тому він був відкладений на потім.

З наставанням весни, сонячних теплих днів нарешті можу розсмакувати його повністю та поділитися із вами враженнями.

Отже при першому розпилі по всені на долю секунду одразу відчуваю ту свіжу ноту гіркого лайму та апельсину, як раніше.

Проте варто парфуму доторкнутися до шкіри, він стає більш теплим і відчуваю аромат манголії з віддаленою свіжою ноткою лимону з м'ятою.

Хвилин за 5-7 до аромату до аромату доєднується солодкий нектарин. Саме він, не персик, бо персик більш приторний та в'язкий, а аромат в Confetteria все ще охоплений свіжістю. Свіжістю фруктового квітучого саду.

І вже десь хвилин через 20 починаю відчувати соковиту грушу. Це не перспіла м'яка та терпка груша. Це перші дні її созрівання, коли вона вже не зелена, але все ще хрумка та духм'яна.

Я не відчуваю яскраво виражений аромат ванілі чи карамелі, проте саме боби тонка, на мою думку, задають цієї оговтуючої теплоти аромату.

Тут я навіть задоволена, що аромат не приторно солодкий, яким думала він бун.

Confetteria теплий, шлейфовий, свіжий та точно смачний.

Стійкість в аромату гарна, до 3х годин гучного звучання, яке відчуваю я. Далі вже аромат стає блищим до тіла на мій носик, проте оточуючі відчувають його на мене навіть через 5 годин.