СПФ від Beauty of Joseon
Мій перший корейський спф
Пройшло 2 тижні з моменту покупки цього СПФ і я готова поділитись враженнями.
Більше місяця я борюсь з висипами на обиччі, тому до усіх баночок зараз ставлюсь з особливою обережністю. Відразу після покупки мені почали попадатись в тіктоці підбірки "найгірших комедогенних спф", в якому звичайно ж був він ))) Бачили цей мем про колонку яка руйнує життя?)
Якраз в цей період була у двух косметологів, одна сказала що він хороший, інша - що комедогенний. Ну і як мені бути)
Я так довго чекала цей крем, що вирішила спробувати самій. Якщо що - використувала б на тіло.
І ось мій вердикт:)
Гарно лягає на шкіру, спочатку трішки вологий але через 5 хв вбирається і залишає просто глянцевий не жирний фініш
Тон на нього лягає чудово
Особисто у мене більше висипів не викликав. Вони і до нього були, з ним ситуація не змінилась. Головне що більше не стало.
Дійсно гарно працює. Перевірила собі - після довгого дня на сонці буквально видно де був спф. Бо буквально на сусідніх ділянках шкіра згоріла, а тут як ні в чому не бувало.
Дівчата, хто користувався - розкажіть як він уживався з вашею шкірою? І чи 2 тижні це малий термін щоб побачити його "погані сторони"?
Коментарі (0)