Alyona Fedyk

Я на гачку: набір для губ від Kylie Cosmetics

Я на гачку: набір для губ від Kylie Cosmetics

Пакуванню бренд надав неабияку увагу: це те, що одразу кидається в очі. Кожен продукт запакований у рожеву коробку, і, звісно, цей колір присутній і у флаконах. Kylie Cosmetics Velvet Lip Kit – це сет із вельветової помади та олівця для контуру губ. Вони вже “замержені” по відтінкам, тому просто береш і користуєшся. До речі, як і вся косметика Kylie, засоби не тестуються на тваринах і є веганськими.

В мене набір у відтінку 700-Bare – бездоганний нюд на кожен день. На перший погляд колір олівця трішки відрізняється від кольору помади, але коли ти наносиш все це на губи – поєднується ідеально. На свотчах побачите все самі:)

Тож, пройдусь по кожному засобу окремо.

Помада.

• Стійка – це, напевно, головне. Я нанесла її на губи, походила годину, пообідала, випила кави, а колір і текстура залишилась майже такою ж, як на початку.
  • За рахунок не глухої матовості, а м’якої вельветовості, ця помада більш приємна на губах, не сушить шкіру та не створює дискомфорту. Я справді не люблю сухі текстури на губах, і матові помади для мене – це табу, а цей вельвет мене вразив. Звісно, якщо обирати між моєю улюбленою Coco Flash та цією – я надам перевагу першій, бо зволожувальні текстури для мене в пріорітеті. Але якщо вітряна погода, волосся не зібране, а виглядати треба на мільйон, то Кайлі – безпрограшний варіант. І саме цей вельветовий скарб я із задоволенням носитиму в такі моменти.
  • Помада не сушить губи і не підкреслює шелушіння так, як може це робити матова. Мої губи зараз не в найкращому стані: присутня сильна сухість, шелушіння, мікротріщинки… Боялась, що Кайлі все це підкреслить, але ні. Результат вийшов гарний.
  • Відтінок на руці здається персиковим, але насправді він холодний рожево-нюдовий. На моїх губах він практично зливається з кольором шкіри, лише робить її більш насиченою. Для порівняння я взяла SuperStay Vinyl Ink у відтінку 35 і, власне, Kylie – 700.

Олівець.

• Дуже м’яка гелева текстура. Це водночас і плюс, і мінус. Плюс в тому, що наноситься вона неймовірно м’яко і дуже чітко легким помахом руки. Мінус – швидкий розхід.
  • Дуже стійкий. Дати йому 10 секунд підсохнути – і пальчиком або сухою серветкою ви вже його не зітрете. Обожнюю стійкі олівці для губ!
  • Відтінок здається ще більш персиковим, ніж помада, і він таки дійсно має персиковий підтон, але з помадою виглядає максимально невидимим. Круто поєднується, проте окремо (для зафарбування губ повністю) я його використовувати не буду, а от в якості підложки – варіант супер.
  • Пластикова основа, яка легко заточується і не ламається.

А в якості підсумку скажу, що Kylie дійсно випускає дуже хорошу косметику. Проте, моїм фаворитом залишається туш, яку я точно “зародичаю” з улюбленими засобами в косметичці.

Щодо вельветових помад, то я б радше назвала їх напівглянцевими, тому що приємний відблиск на губах все ж лишається, але помада не перебивається. Ну, власне, все як у SuperStay Vinyl Ink, однак відтінок у Кайлі більш виграшний.

Гортайте фото, там ще є свотчі:) До речі, ще готую для вас looks - макіяж засобами від Kylie, де можна буде оцінити загальну картину. Ці засоби дійсно забезпечили красиве перевтілення.