Zhukovka

Корейська маска на вагу золота ♡

Корейська маска на вагу золота ♡

Мені пощастило стати володаркою прекрасної маски від корейського бренду P.Calm 🌿 Це досить молодий бренд на нашому ринку , але він вже встиг закохати у себе не одну красуню, яка точно знається на дієвих засобах !

Отже, ми маємо пакет саше , який містить у собі 1 тканинну масочку. Її текстура досить незвичайна і помітно відрізняється від інших представників даного напрямку.
Лекало досить ніжне , легке і нагадує марлеву тканину . Воно не обтяжує обличчя , тому можна спокійно насолоджуватись нею навіть у вертикальному положенні😀

Есенція гелеобразна , густенька 💧

Аромат можна сказати відсутній , що є плюсом для багатьох дівчаток 🌸

Спосіб використання : нанести масочку на 10-20 хв і насолоджуватись життям, а після зняття , вбити пальчиками задишки есенсії і насолоджуватись результатом !

Корейська маска на вагу золота ♡

Масочка прекрасний склад 🌿 В першій п'ятірці можна знайти 3 зволожувача , ніацинамід, який так обожнює моя шкіра і за основу вода, котра знаходиться на першому місці .

Після використання я помітила , що тон обличчя вирівнявся і трішки посвітлішав , пори стали менш помітними і найголовніший здобуток від масочки це ультра зволоження 🤤 Я завжди говорила, що не люблю тканинні маски , а виявляється треба просто знайти свою !