Kristina S

Назбиралися покупки і подарунки

Назбиралися покупки і подарунки

На головному фото не лише косметичні засоби,а і милий дворовий песик(нажаль не мій 🥹),який прийшов до мене у парку і обережно ліг поряд відпочити. Ця дівчинка була охайна і з чіпом на вушку.Тепер буду брати із собою щось смачненьке,для таких випадків.

🫧Весь час я змивала spf лише міцелярною водою і потім гелем. Багато чула,що його якісно змиє лише гідрофільна олія чи бальзам,але боялася забитих пор,бо у мене комбінована шкіра з періодичними висипами. Врешті обрала олійку від Holika.

Прикріплюючи засіб я була шокована вартістю,сподіваюсь це помилка 😬 бо 1000 грн. це занадто

🫧Буду знайомитись з українським брендом Kosia,який створила косметолог з Одеси у 2020 році.
Маю гідрогелеву маску та 6 пробничків кремів та сироватки по 2 мл.

🫧Крем Eveline з ніацинамідом та саліциловою кислотою. Спонтанна покупка під впливом знижок 🤭

🫧 Набір засобів від Joko Blend. Серед цих пробників маю повнорозмірний безсульфатний шампунь ,детальніше тут - https://club.makeup.com.ua/post/38440/ (він крутий)
І також вже маю досвід використання гідрогелевої масочки https://club.makeup.com.ua/post/35011/ ( її вистачає на два рази 😉)

🫧 Новинки Garnier - spf з тоном та крем під очі. Вже трохи користувалася. Що можу сказати? До флюїду потрібен підхід, у моєму випадку - наносити тільки на зволожену шкіру. З ним я стаю "засмаглою",тому почекаю літа. А крем сподобався,без нюансів. Мікро шимер у цих засобах змусить Вас сяяти 💫

🫧 Це вже із замовлення для отримання боксика за промокодом.
Олія для тіла Colour Intense з ароматом ванілі 😍 Я обожнюю усе, де є ця нота. Саме олійки для тіла маю лише аптечні для масажу,але тепер є ще з улюбленим ароматом.

🫧 Гель для душу Dalas з олією Ши та ваніллю. Ця позиція була в обраному поряд із попередньою олійкою(в період раптового бажання придбати щось ванільне),тому без вагань замовила одразу 1000 л. У чоловіка вже був гель Dalas " Total Clean". Аромат якого дуже довго тримався на тілі,тому я сподівалася на таку ж стійкість.
P.S. із собою не брала цю важку пляшечку,тому фото з дому прифотошопила 😬 а олійку випадково забула взяти

🫧 Олія для активації росту брів та вій Mayur.
А Ви також мастили вії і брови касторовою олією ? Я - так 😅 8 років тому. При цьому у мене свої брови достатньо виразні були завжди. І вії не короткі. Але так багато відгуків на цю олійку зацікавили... До гормональних сироваток я не готова,а точніше до їх побічних реакцій,тому знову повернулася до касторки 😅,але ще з поєднанням інших цікавих компонентів. Якщо не підійде для вій перекочує в догляд за кінчиками волосся ,або ще кудись.

🫧 Гель для інтимної гігієни Delamark "Заспокійливий". Під час челенджу про топ 3 українських бренди,багато дівчат розповідали про "Delamark". Вирішила почати знайомство саме з гелю.
Це вже друга пляшечка. Наразі користуюсь " Зволожуючим". Він чудовий. Натуральні компоненти, зручна пляшка...Скоро розповім детальніше.

А ось і подарунок до замовлення - оранжевий мішечок Garnier заповнений засобами для волосся однієї серії. Я обрала саме його,бо сироваток з вітаміном С у мене зараз є декілька + вже маю флюїд та крем під очі з боксу.
Про новинку пре-шампунь я вже розповіла і навіть порівняла з його "братом" L'Oréal https://club.makeup.com.ua/post/37480/
Отож тепер маю про запас. А незмивним кондиціонером 10 в 1 користуюсь вже четвертий рік. Але наразі уся лінійка "гудбай посічені кінчики" змінила склад 🥲 як і ще з десяток засобів Garnier...
Шампунем,кондиціонером та спреєм-сироваткою буду користуватись вперше.