Kizza

Maybelline Tattoo Brow Pomade

Maybelline Tattoo Brow Pomade

Як ви зрозуміли по анотації сьогодні теж буде хвалебний відгук. На цей раз на помадку від Maybelline.

Трохи графоманства😉

Я давно на неї заглядалась, але всі навколо шептали на вушко "Час помадок для брів пройшов... Час натуральності... Час пухнастості... Помадки то минуле... Графічні брови і брови-сосіси то моветон..." І я така: "Так, звісно, інфлюенсери, блогери і журнали, мені не треба помадка, це минуле століття".

А потім десь почула фразу, що макіяж то мистецтво, а мистецтво не повинно бути осміяним чи закритикованим. І стала малювати омріяні мною графічні брови олівцем для волосків😂 Але то вже лірика😅

Так от повертаючись до помадки - я зрозуміла, що позитивних відгуків на неї дуже багато, продукт культовий,бо тримається на ринку вже дуже давно і зрозуміла, що воно мені треба. Так ми і прийшли до даного допису.

Як на мене - дуже стильна.

Так, на ній є інформація яка в принципі дублюється (це я про фото брів до-після на лицьовій частині). Але то не така велика проблема.

Виробник люб'язно показав нам три кроки до ідеальних брів: малюєм форму - заповнюємо - прочісуємо.

По складу нічого особливого: пластифікатори, стабілізатори, віск, барвник.

Всередині баночка з посадкою і двосторонній патичок в пакетику.

Патичок має щіточку для прочісування з одного боку і плоский скошений пензлик з іншого.

Не дивлячись на те, що пензлик доволі тонкий, він всеодно не дотягує до тих лезоподібних пензлів з соцмереж. Проте пензлик акуратний, не линяє. І якщо розтріпався - то його легко можна зібрати "докупи".

На першому фото видно як округлилось моє око після першого штриха. Я прям не очікувала такої якості, яскравості і пластичності від даного продукту. (В мене колись була помадка з магазина на три букви і я не пам'ятаю якого виробника, але там було все дуже і дуже погано).

Коротше кажучи - помадка наноситься м'яко, набирати їх треба звісно менше, але я чомусь дала волю своїм бажанням і зробила ультимативно яскраві і графічні брови. І лишилась в захваті. Іринка ніби теж😂

А тут проблем взагалі немає. Брови пережили день ігор, прогулянок, чіпання мене за обличчя маленькими рученятками, довелось вчора і пітніти і промакувати лоба і зону брів сухими серветками.

Як видно з фото ми трохи підстерли пігмент, але загальна картина не змінилась. Вони на місці, вони яскраві і найголовніше - вони нікуди не "поплили".

З висновками думаю все просто - треба брати.

І якщо ви вагались/боялись даного продукту - то він слухняний і піддатливий.

Кому він підійде?

Мені здається, що всім. І людям без брів, і людям з тонкими та прозорими бровами, людям з розкішними акцентними брівми теж він сподобається.

Щодо розходу - в мене за щоденного використання - думаю за пару- трійку місяців зможу його закінчити. Але так як в мене ще є олівці - то цей процес розтягнеться на довше.

Чи я задоволена - та як слон😂

Дякую за увагу ❤️ Зустрінемось в наступних дописах та луксах 🥰

• Наступний допис буде про косметичне розчарування
  • Про помадку NYX Push up Lingerie - її виробництво таки призупинили (інформація від оф.акаунту NYX) це вже другий удар в мурчало від брендів.
  • Коли назбираю 5 штук відмовників то обов'язково сформую допис про мої особисті фаворити, які перестали випускати