Альона Нойвілль

Сяюча шкіра або млинчик на обличчі? Огляд Missha Perfect Cover BB

Сяюча шкіра або млинчик на обличчі? Огляд Missha Perfect Cover BB

Чи справді це найкращий корейський ВВ за свої гроші? Зараз існує безліч аналогів та нових продуктів, нічим не гірших, а в дечому навіть кращих – але у свій час цей крем домінував на ринку. Він був одним із перших дійсно працюючих ВВ, та ще й мав SPF42 – одиниці тональних засобів могли таким похвалитися. Тому я купувала упаковку за упаковкою, не надто замислюючись над пошуками альтернативи. Але зараз саме час тверезо розібрати усі плюси та мінуси ВВ від Missha.

Сяюча шкіра або мл�инчик на обличчі? Огляд Missha Perfect Cover BB

- Є відтінки для білосніжок. Особисто я беру №21 light beige, але хочу спробувати №13, ще світліший. Мені подобається, що у 21 номері підтон не жовтий, а сірий – він ідеально зливається зі шкірою, підлаштовується під неї. А ще він не окислюється.

- Присутні доглядові компоненти, високий сонцезахист та захист від УФ-випромінення. Я знаю, що цей ВВ використовують і для дитячих макіяжів, бо в ньому мало що може викликати негативну шкірну реакцію.

- НЕ СМЕРДИТЬ!!!

- Чудовий ступінь перекриття – як для ВВ, звичайно. Коли у мене немає прищів або почервонінь, я спокійно використовую його без консилера.

- Класно працює зі шкірою, яка лущиться. На власному досвіді: після сеансів хімічного пілінгу я тиждень ходжу, немов змія, скидаючи шкіру. Й тільки він може «приліпити» назад ті лусочки, яким ще не час відриватися, але вони дуже хочуть.

- Стійкий. Реально стійкий. Витримує день катання на лижах, або активне хлюпання у басейні.

- Не провалюється у пори, не підкреслює мімічні зморшки.

- Немає відтінків для дуже темної або загорілої шкіри. Варто враховувати, що це все-таки Корея, й роблять вони для себе. Найтемніший колір в палітрі, який я бачила – 31 golden beige.

- Не підійде дуже жирній шкірі. Натурально перетворить її на млинець, і навіть пудра не врятує. Тому я б не рекомендувала використовувати його для фотосесій під студійним світлом, де спека його просто «розплавить».

- Трохи відчувається на шкірі. Хтось каже про обтяження, хтось про липкість. Я першу годину відчуваю просто те, що на обличчі щось є, але це усе одно варто віднести в мінуси.

Оскільки плюсів усе таки більше, зроблю топ-3 порад, як приборкати ВВ від Missha, якщо ви купуєте його вперше.

1. Оберіть свій варіант нанесення. Консистенція крему достатньо в’язка, тому я раджу використовувати комбінацію пензля та вологого спонжа. Або щось одне з цього. Не пальці – вони просто не впораються.

2. Припудрюйте, якщо у вас комбінована або жирна шкіра. Не ігноруйте цей крок, якщо не хочете за годину виблискувати на сонці, ніби Едвард з «Сутінок».

3. Дуже уважно ставтесь до процедури демакіяжу. ВВ крем, як і сонцезахист, дуже «чіпкий», тож його потрібно змивати у декілька етапів очищення – не просто пінка або гель. Особисто я змиваю спершу гідрофілкою, потім гелем, потім протираю обличчя тоніком, а вже опісля наношу догляд.