Інна ✨

Хайлайтер для обличчя Makeup Revolution Skin Kiss

Отримала у подарунок від бьюті-подружки хайлайтер від Makeup Revolution Skin Kiss у відтінку Champagne Kiss.

Останнім часом користуюсь хайлайтером дуже рідко, лише для фото або якщо кудись їду ввечері, активнише на зону декольте. Для щоденного макіяжу це для мене прям не цікавий продукт, бо в мене комбінована шкіра і вона без усяких хайлайтерів блещить вже через годину після нанесення макіяжу, а я не хочу це ще додатково посилювати + любий хайлайтер підкреслює текстуру у реальному житті.

Але подаруночок із задоволенням протестувала! Хайлайтер в стандартному пластиковому пакуванні з прозорою кришечкою. Затреться швидко, навіть якщо буде просто лежати у косметичці чі на туалетному столику, бо конструкция дуже не якісна. Але продукт всередені гарний! Об'єм аж 14 г - це дуже багато, вистачіть вам, вашим подружкам і дітям користуватись декілька років)) Хайлайтер плотно спресований, не пилить, на шкірі дає сатинове рожево-золотаве підсвічення без великих окремих блискавок. Це виглядає красиво, не дуже яскраво - підійде на кожен день для поціновувачів стріманих хайлайтерів. Він не стіблястий і не бронзовий, а саме з рожевим підтоном, тому підійде навіть для дівчат зі світлою шкірою. Мені сподобався, додала його до щоденного макіяжу.