Joko Blend | Поліруючий скраб для обличчя з перлітом
Неймовірно ніжна новинка Exfoliating Polish Face Scrub - мої враження
Я відношусь до того типу людей, що не мають нічого проти скарбів і якраз люблять їх.
Саме від скарбів я спостерігаю реальний і дуже помітний ефект очищення та освітлення пор.
На цей раз мені випала нагода протестувати новинку від улюбленого бренду Joko Blend - поліш для обличчя.
Механічна ексфоліація - це не завжди зло, вона може бути приємною та лагідною, як от цей продукт :)
Мені подобається красиве та мінімалістичне пакування - коробка з всією необхідною інформацією, що продубльована додатково і на самій баночці з продуктом. Під кришкою є додаткова захисна мембрана.
Обʼєм - 50 мл.
Поліш має нереально приємний голубий колір, від якого неможливо відірвати очей 💙
Аромат схожий на щось мʼятно-травʼяне.
Трохи про склад
💙PEG-7 Glyceryl Cocoate: Зволожувач і емульгатор, отриманий з кокосової олії і гліцерину.
💙Propylene Glycol: Розчинник і зволожувач
💙Perlite: Натуральний мінерал, використовується як абразивний або поглинаючий агент.
💙Glycerin: Зволожувач
💙Sodium Bicarbonate: для регулювання рівня рН.
💙Trihydroxystearin: Загусник і стабілізатор емульсій.
💙Paraffinum Liquidum (Mineral Oil): Мінеральне масло, зволожувач і пом'якшувач.
💙Glyceryl Stearate: Емульгатор і стабілізатор
💙PEG-100 Stearate: Емульгатор
💙Aqua (Water)
💙Sucrose Laurate: Емульгатор.
💙Alcohol Denat.: розчинник і антисептик.
💙Phenoxyethanol: Консервант.
💙Ethylhexylglycerin: Консервант і кондиціонер.
💙Bakuchiol: Альтернатива ретинолу, має антивікові та антиоксидантні властивості.
💙BHT: Антиоксидант
💙Tocopheryl Acetate: Вітамін Е.
💙Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide: Пребіотики
💙Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil: Масло чайного дерева, має антибактеріальні та протизапальні властивості.
💙Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal: Ароматизатори
💙CI 61585: Синтетичний барвник (зелений).
Склад не ідеальний, проте я останнім часом перестала демонізувати якісь складові у засобах. Є лише один критерій - підходить чи ні, і на нього я зараз стараюсь орієнтуватись.
Тим паче це змивний засіб)
Саме через текстуру у мене не повертається язик назвати цей продукт «скрабом». Це справжнісінький ПОЛІШ для шкіри!
Він має настільки повітряну і невагому текстуру,яку дуже легко набирати і розподіляти по обличчю.
Ультрамʼякі та маленькі скрабуючі частинки дуже ніжно, проте ефективно полірують шкіру, забираючи весь бруд з пор.
Засіб легко змивається зі шкіри теплою водою, не залишаючи плівки.
Можете побачити ефект на обличчя наглядно на фотопорівнянні «до/після».
Звичайно, скраби/поліші - це продукти, які не варто застосовувати на шкірі з запаленнями та висипаннями. Наразі моя шкіра в доволі гарному стані і я можу собі дозволити такі процедури :)
Загалом я в приємному захваті від цієї новинки - обожнюю такі полірольки,що справді трохи «зашліфовують» шкіру, не травмуючи її.
Поліш від Joko Blend саме це і робить. Рекомендую для знайомства власницям розширених пор та любителям механічної ексфоліації💙
Коментарі (0)