PantherasKiss

Carmex Lip Balm це мій незамінний помічник в догляді за губами.

Carmex Lip Balm це мій незамінний помічник в догляді за губами.

Останнім часом ми з ним нерозлучні - наношу як маску на губи перед сном чи вдень поверх олівця.

Якщо наносиш перед сном - зранку з ним і прокинешся, він має досить густу текстуру і повністю не поглинається.

Carmex Lip Balm це мій незамінний помічник в догляді за губами.

Часто перед Carmex наношу якусь відновлюючу сироватку, щоб густа текстура бальзаму «закрила» сироватку в шкірі. Працює ідеально.

Сьогодні для мене це Frudia Brightening Citrus Serum, який класно помʼякшує шкіру і має в складі мікрошиммер, що робить його ідеальною легкою базою під макіяж.

Виробник заявляє: «Дивовижна формула бальзаму надає ще один дуже цікавий ефект. Після нанесення засобу ваші губи стануть значно повнішими і більшими в об’ємі, що надасть їм сексуальності».

Справді, в перші пів години я відчуваю поколювання і губи стають більшими та насиченішого кольору. Фото через 10 хвилин після нанесення.

Carmex має відновлюючу дію, яка допомагає зволожувати та захищати губи від сухості та роздратування. Олівчики не розчиняє якщо наносити поверх них, під глянцеві помади як основа лягає добре.

Загальне враження Carmex Lip Balm SPF 15 Ваніль - бююююджетний, надійний, ефективний і приємний в застосуванні бальзам для губ, який забезпечує повноцінний догляд за губами у будь-який час доби.

P.S. Я досі шукаю якого бренду був корнер зліва 1 поверх в Арсені на Південному у Львові в 2007 році (або десь в тих роках) - там мені ще зовсім маленькій купували бальзам з ваніллю, запах якого запам’ятався на все життя, він був в форматі прозорої баночки🥺