Iryna Koval

Крем для рук "Bali" від українського бренду Natureal

Нещодавно я познайомилася з новим для мене українським брендом косметики Natureal і відразу ж захопилася їхніми продуктами. Переглядаючи асортимент, мій вибір зупинився на кремі для рук з яскравою назвою "Bali". Хоча моя мрія про подорож на Балі ще не втілилася, цей крем здався мені маленьким шматочком екзотики та частинкою цього живописного острова прямо у повсякденному догляді за шкірою.

Дизайн та пакування бренду вражають своєю естетикою та стилем. Крем представлений у баночці округлої форми, яка зручно лежить в руці та поміщається у будь-яку сумочку.

Засіб має легку текстуру, яка швидко вбирається і не залишає відчуття плівки на руках. Особливо мені сподобався його нетиповий яскраво-жовтий колір, який ще більше подумки переносить до спекотного узбережжя океану.

Варто відзначити також аромат крему - ваніль з вербеною. Для мене це поєднання асоціюється зі соковитим, свіжим запахом лимона, який відрізняється ніжним льодяниковим відтінком та квітково-фруктовим колоритом. На ручках ця композиція тримається протягом декількох годин.

PHOSPHOLIPIDS: Фосфоліпіди є ключовими компонентами клітинних мембран, вони допомагають відновлювати бар'єрну функцію шкіри, зберігаючи вологу і захищаючи від шкідливих зовнішніх факторів.

GLYCOLIPIDS: Гліколіпіди також допомагають у збереженні вологи в шкірі і мають заспокійливі властивості, сприяючи зменшенню запалення та подразнення.

PHYTOSTEROLS: Фітостероли мають протизапальні властивості та допомагають заспокоювати шкіру, зменшуючи почервоніння і подразнення.

ALPHA-GLUCAN: Цей компонент має властивості зволоження та заспокоєння шкіри, допомагаючи підтримувати її мʼякість і еластичність.

Засіб також захищає шкіру від фотостаріння, перепадів температури та жорсткої води, підтримуючи барʼєрні функції та регенерує клітини епідермісу.

Мої руки завжди страждали від сухості, незалежно від пори року, але крем "Bali" швидко змінив цю ситуацію. Він ефективно зволожив і пом'якшив шкіру, забезпечивши їй інтенсивний догляд та довготривале зволоження. Тепер мої ручки мають оксамитовий та доглянутий вигляд.

Крем для рук "Bali" від українського бренду Natureal став моїм незамінним помічником у щоденному догляді. Я вражена якістю і естетикою цього засобу, тому з впевненістю рекомендую його і вам.