Strange Love

Битва тонерів: Порівнюємо два легендарні засоби

Битва тонерів: Порівнюємо два легендарні засоби

Тепер готова ділитися враженнями з вами. Як на мене, вони обоє дуже якісні та схожі за ефектом, проте відмінності у них все ж є...

• Beauty of Joseon Ginseng Essence Water: 300грн за 40мл
  • Pyunkang Yul Essence Toner: 130грн за 30мл.

В принципі, ціна не дуже різниться, якщо брати такі мініатюрки. Більш відчутно це при купівлі 150-200мл. Тоді різниця у вартості складатиме близько 300грн. Тому 1 бал йде до Pyunkang Yul Essence Toner за доступність

• Beauty of Joseon Ginseng Essence Water: Консистенція рідка та водяниста, наче "слизька вода". Тонер прекрасно вбирається шкірою, але на поверхні з'являється незначне відчуття приємної липкості та вологи, як після розпилення термальної води.
  • Pyunkang Yul Essence Toner: Цей тонер має консистенцію рідкого гелю, він більш густий за конкурента, проте від тепла шкіри втрачає цю густину і перетворюється на водичку, як холодець🤤 Шкірою вибирається майже повністю, не залишаючи цього приємного відчуття липкості та вологості обличчя

Суб'єктивно, але я люблю ефект "glass skin", такої блискучої і вічновологої шкіри, тому бал віддаю Beauty of Joseon Ginseng Essence Water.

• Beauty of Joseon Ginseng Essence Water: Блискуча, липка від вологи і заспокоєна шкіра. Цей тонер - справжня знахідка, серйозно. Не дарма його так хвалять. Він має сильні зволожуючі властивості, його цілком вистачатиме влітку в якості основного денного засобу. Він заспокоює висипи та подразнення. Чудово дружить з моєю шкірою на ретинолі. За перші ж дні використання я побачила зміни
  • Pyunkang Yul Essence Toner: Також чудова знахідка, особливо за свої гроші. Підійде тим, хто не любить сильного блиску на обличчі. Добре зволожує, також не потребуватиме додаткового перекриття кремами влітку, як мені здається. Проте трішки гірше заспокоює шкіру, ніж його конкурент. Не бачу вираженого протизапального ефекту.

Тут бал однозначно йде до Beauty of Joseon Ginseng Essence Water, хоч і суперник також проявив себе добре. Однак у переможця є справді добре виражений протизапальний ефект (мабуть, ніацинамід у складі таке дає).

Суб'єктивно, але мені все ж більше сподобався Beauty of Joseon Ginseng Essence Water. Очікувала іншого результату після першого знайомства, адже не думала, що така ріденька водичка здатна настільки круто зволожувати та лікувати шкіру. Цей тонер прекрасно відновлює природний бар'єр, робить шкіру гладенькою та приємною на дотик. Мій бал - 5+!

Pyunkang Yul Essence Toner також прекрасний продукт, але на тверду 5, без плюсика. Він круто зволожує, проте немає такого заспокійливого і протизапального ефекту для шкіри. Проте для здорової шкіри без акне та запальних процесів - ідеальний варіант!