Anna_feerie

Віск для брів з натуральним складом і суперсилою

Віск для брів з натуральним складом і суперсилою

В мене ніколи раніше не було такого формату засобів для брів, тож протестувати віск на своїх жорстких, густих та не дуже керованих бровинках було доволі цікаво)). В моєму арсеналі є гель із залізобетонною фіксацією, що дійсно витримує все, і хотілось ще засіб на кожен день, який би ще був лагідним до волосків. Тисніть "Дізнатися більше", щоб побачити фіксацію на бровках!

Бренд Mayur викликає довіру, адже використовує в своїй продукції натуральні склади та турбується не лише про декоративний ефект, а й про догляд, тому я обрала саме Mayur Wax Brow Styling🤗.

Віск має доволі щільну консистенцію та рожево-прозорий відтінок. В комплекті є щіточка, якою дуже зручно наносити продукт та розчісувати брівки в потрібному напрямку.

Склад доволі цікавий, адже в ньому є касторова, рицинова та арганова олії, вітаміни Е та В5. Тобто, окрім фіксації можемо очікувати ще й на зволоження, живлення та покращення росту (всі ж пам'ятають, наскільки корисна касторка для брів та вій?)).

Мої брови без укладання виглядають доволі смішно - вони стирчать, куди їм хочеться, деякі волоски закручуються і все це разом створює справжній хаос😆.

З віском Mayur працювати дуже легко: я легко торкаюсь поверхні воску і потім починаю прочісувати брови знизу догори і потім вбік. Насправді цьому воску під силу "приклеїти" мої бровки наверх, накшталт ламінування, але проблема в тому, що мені це не пасує)). Оскільки брови доволі густі, то при зачісуванні я стаю схожою чи то на вовка, чи то на дикобраза з ірокезом😁. А ось при фіксації по напряму росту бровинок все ідеально).

Тож продуктом я дуже задоволена, він тримає брови протягом дня, лише під вечір фіксація слабшає, але мене це цілком влаштовує, адже я шукала саме еластичний продукт з доглядовими властивостями🥰.