A.

Derma E Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment

Derma E Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment
Derma E Ultra Hydrating Lip Plumping Treatment

Це не просто плампер для губ, а плампер із зволожуючими властивостями та цікавим органічним складом.

  • Він справді підсилює природній об'єм та колір губ завдяки олії кориці та паприці.
  • Губи виглядають як скло, дуже гарні і однорідні.
  • Щодо зволоження - тут все-таки є з чим посперечатись.

Як зазначали інші дівчата в клубі, які тестували цей плампер, при нерегулярному використанні плампер дає гарне зволоження, однак, якщо ним користуватись щодня, то ефект буде зворотній - з часом губи трохи пересихають.

Думаю, цього слід очікувати, адже плампери діють завдяки ефекту подразнення губ, а постійне подразнення може призвести до сухості.

Крім цього плампера, я тестувала тільки 1 інший плампер і помітила схожий ефект. Але в плані підсилення об'єму та кольору цей плампер незрівнянний. Тому, на мою думку, це чудовий варіант якщо вам потрібні об'ємні губи на якусь конкретну подію чи фото.

Діє плампер миттєво. Після нанесення за пів хвилини я відчуваю печіння губ і десь за 1 хвилину губи стають об'ємніші та червоні. Ефект печіння сходить за декілька хвилин, а ефект об'ємних та червоних губ в мене особисто тримається 30 хвилин - 1 годину.

Серед головних інгредієнтів - гіалуронова кислота, олія кориці, олія жожоба, паприка та антиоксиданти. Оскільки бренд органічний, то тут нема звичних для продуктів для губ мінеральної олії та парафіну, чого мені особисто не вистачає. Я люблю ці інгредієнти в бальзамах для губ, як вже колись згадувала. На мою думку, саме вони гарно утримують вологу на моїх губах.

Висновок такий: це дієвий плампер, який я використовую рідко, але який створює дуже крутий ефект скляних пухких губ для особливих подій.