Mary Ost

Enough | універсальний гель з огірковим соком 6 Grains Mixed Cucumber Soothing

Enough | універсальний гель з огірковим соком 6 Grains Mixed Cucumber Soothing

Вітаю🖖

Я люблю корейські засоби догляду і з молодим брендом ENOUGH стикаюся не вперше. Сьогодні хочу розповісти про універсальний гель з огірковим соком Enough 6 Grains Mixed Cucumber Soothing.

Об'єм: 100 мл.

Бренд: ENOUGH

Класифікація: натуральна косметика

Тип: всі типи шкіри

Вік: 18+

Призначення: зволоження, протизапальна дія, живлення, відновлення, тонізація, освітлення

Склад у гелю непоганий, здебільшого, натуральні та корисні компоненти, багато різних рослинних екстрактів:

Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Alcohol, Water, Glycerin, Glyceryl Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Disodium Hyaluronate, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Honey Extract, Phenoxyethanol, Fragrance

Симпатична туба із мʼякого пластику зеленого кольору. Кришечка фліп-топ щільно закривається запобігаючи пролиттю. Тюбик знаходиться у картонній коробочці.

Гель має прозору, вʼязку середньої густоти консистенцію. Однорідний. Швидко вбирається.

Пахне засіб досить приємно, яскраво вражено, свіжий але трохи «хімічний» аромат огірка.

Наноситься гель масажними рухами на очищену шкіру. Також можна використовувати як маску для волосся, адже цей універсальний засіб підходить не лише для обличчя та тіла, а й для шевелюри.

Декілька слів про мою шкіру: комбі, взимку схильна до сухості та почервоніння, якихось яскраво-виражених проблем немає. Засіб наноситься на шкіру та розприділяється легко, блискавично вбирається не залишаючи і сліду. Липкості також немає.

Шкіра, дійсно, стає трохи приємніша на дотик і свіжіша на вигляд. Вирівнюється тон. Для моєї шкіри зволоження від гелю достатньо, однак для тих, у кого дуууже суха шкіра він, скоріш усього, не підійде.

Доречі, мені цей засіб дуже нагадує відомий гель з алое Holika Holika.