Засіб для обличчя у форматі стику
Laylaskin MAESTADE Niosome Technilogy 🤩
Я вже розповідала про дуже гарне італійсье молочко для вмивання цього бренду для сухої та чутливої шкіри https://club.makeup.com.ua/post/38430/ і обіцяла вам розповісти про незвичайний засіб для обличчя у формі стіку.
Подарувала мені його подруга, коли я жила в Італії. Об'єм 50g ціна на сайті 49,90€
Від виробника:
Надзвичайно зволожуючий, зміцнюючий крем-стик для обличчя та шиї з ліфтинговим та освітлюючим ефектом, помітним з першого застосування.
Відновлює епідермальний бар'єр, забезпечуючи глибоке зволоження та не залишаючи жирності.
Maestade сприятиме глибокій дії сироваток, ідеально підходить для обличчя, шиї та декольте. Містить середній захист від сонця UVA-UVB. 85% натуральний.
PRO-AGE ЕФЕКТ
- Збільшення вироблення ферментів і білків дермального матриксу і протизапальний потенціал: від 57% до 70%.
- Зменшення кількості та довжини зморшок: 25%
- Покращена лінія щік: 9%
* Випробування на 24 добровольцях після 28 днів використання
ПІДКРІПЛЯЮЧИЙ ЕФЕКТ – ЛІФТІНГ*
-Підвищена однорідність шкіри: 40%
- Підвищена щільність шкіри: 55%
- Зменшення шорсткості шкіри: 50%
*Тест на 20 добровольцях після 14 днів використання
ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ТА ОСВІТЛЮЮЧИЙ ЕФЕКТ*
- Збільшення гідратації через 28 днів: 22%
- Покращення яскравості та атласного кольору шкіри через 8 тижнів: 22%
*Тест на 30 добровольцях після 28 днів використання
АНТИ СИНІЙ СВІТЛОВИЙ ЕФЕКТ*
- Зменшення гіперпігментації завдяки виноградному компоненту сонячних променів: 60%
- Зменшення стресу шкіри, викликаного радіацією: 77%
*Тест на 30 добровольцях після 28 днів використання
Використання:
Моя шкіра нормального типу без лущення, прищів, постакне. Є невеликий купероз на крилах носа, і вікові зміни у вигляді поки ще не великих мімічних зморшок.
Крем жовтуватого кольору, твердий, зроблений у формі стику який викручується, своєю консистенцією мені нагадує воскові бальзами для масажу тіла.
Коли я побачила вперше, цей стик, я ще раз прочитала опис, щоб переконатися, що цей засіб точно для обличчя 😂 Перші рази наносити його на обличчя мені було якось страшно, подумала що він точно забиватиме мені пори, тому почала наносити його тільки на зону декольте і шию.
Пізніше я все ж таки вирішила спробувати його і на обличчі, від тепла шкіри засіб підтає і легко ковзає по обличчю, зручно дозувати необхідну кількість, просто нашаровуючи, не дивлячись на його щільну і маслянисту консистенцію, виявилося, що мої пори він зовсім не забиває, не викликає прищів або якихось подразнень. Він не матує шкіру, але при цьому немає неприємної липкості або жирності, шкіра після нього залишається м'яка і гладка, якщо нанести трохи більше, зручно робити масаж.
Єдиний для мене мінус, це специфічний трав'яно-лікарський аромат, який деякий час після нанесення ще чутно на шкірі, декому такі аромати подобаються, мені ні, тому я наношу цей засіб тільки у вечерньому догляді. Якби не це мінус (особисто для мене), я б навіть спробувала наносити крем у денному догляді, не знаю, був би він жирний для мого типу шкіри вдень чи ні, але можливо колись спробую, можливо треба наносити заздалегідь а не перед самим виходом , щоб запах встиг вивітритися
На ранок шкіра після нього дуже класна, немає жирного блиску, при цьому вона насичена, зволожена і розгладжена, після нього я зазвичай прокидаюся без заломів на обличчі від подушки, так само зморшки розгладжені і непомітні. Не можу сказати на скільки освітлює пігментацію , у мене нема чого освітлювати, але колір шкіри рівний. Лущення думаю він теж прибере, але в мене його немає. Коли вмиваюся сутра, немає відчуття, що він змивається, значить крем вбирається, не лежить плівкою на поверхні шкіри.
Я б із задоволенням спробувала ще щось від цього бренду, але в Україні я поки що не зустрічала його у продажу 🤷🏻♀️
Інші креми для обличчя у форматі стиків
🌷Матуючий крем-стік Clarins My Clarins Pore-Less Blur And Matte Stick
🌷Антивіковий крем-стік для обличчя Attitude Oceanly Phyto-Age Face Cream
🌷Крем-стік для обличчя з вітаміном С Attitude Phyto-Glow Oceanly Face Cream
🌷Крем-стік для комбінованої шкіри обличчя Attitude Phyto-Matte Oceanly Face Cream
🌷Крем-стік для чутливої шкіри обличчя Attitude Phyto-Calm Oceanly Face Cream
🌷Нічний крем-стік для обличчя з пептидами Attitude Oceanly Phyto-Age Night Cream
🌷Нічний крем-стік для обличчя з вітаміном С Attitude Phyto-Glow Oceanly Night Cream
🌷Крем-стік для обличчя Payot My Payot Radiance Stick Cream
Коментарі (0)