MAXIMOVA🌷

Змивний засіб для глибокого відновлення Garnier Fructis Keratin Filler

Змивний засіб для глибокого відновлення Garnier Fructis Keratin Filler

Одразу занзначу, що використовувала його додаючи в догляд за волоссям яким користувалась. Але з часом скупила всі продукти лінійки "Гудбай Пошкодження" і згодом протестую та поділюсь ефектом від використання саме лінійки.

Виробник зазначає, що засіб поєднує потужні активні речовини, які діють від коренів до кінчиків волосся, відновлюючи слабкі зв'язки.
Формула, збагачена 19% відновлювальним кератиновим комплексом, проникає всередину волосся, допомагає наповнити та відновити його. Волосся стає помітно сильнішим: на 66% менше пошкоджень, на 77% більше розгладження, на 89% міцніше.

Рекомендації способу застосування виробника: використовуйте до або після шампуню. Нанесіть на вологе волосся, залиште на 5 хвилин, змийте.

Я його просто додала до свого догляду. Віднеслась до нього, саме як до філеру і наносила після шампуню і бальзаму на вологе волосся, як фінішний засіб. Витримувала 5 хвилин і змивала.

Перша проблема була його дістати з баночки, філер за консистенцією густий і треба добре його так труханути кришкою вниз, щоб потім видавити з баночки. Я якраз люблю густі консистенції засобів для волосся. Аромат приємний, притаманний всій лінійці.

Який ефект помітила: це однозначно розгладження і пружність, яку я люблю і очікую отримувати від доглядових продуктів. Волосся гладеньке, м’яке, не обтяжене, менше пуєнаститься і розсипчасте.

Коли буду тестувати всю лінійку продуктів "Гудбай Пошкодження" - планую спробувати схему нанесення запропоновану виробником:

1. Кератин-філер (такий собі пре-пу метод)
  2. Шампунь
  3. Бальзам
  4. Спрей
  5. Незмивний догляд