Змивний засіб для глибокого відновлення Garnier Fructis Keratin Filler
Я не могла пройти повз новинки креатин філера від Garnier. Я його купила одразу, як тільки побачила на поличці.
Одразу занзначу, що використовувала його додаючи в догляд за волоссям яким користувалась. Але з часом скупила всі продукти лінійки "Гудбай Пошкодження" і згодом протестую та поділюсь ефектом від використання саме лінійки.
Про продукт
Виробник зазначає, що засіб поєднує потужні активні речовини, які діють від коренів до кінчиків волосся, відновлюючи слабкі зв'язки.
Формула, збагачена 19% відновлювальним кератиновим комплексом, проникає всередину волосся, допомагає наповнити та відновити його. Волосся стає помітно сильнішим: на 66% менше пошкоджень, на 77% більше розгладження, на 89% міцніше.
Рекомендації способу застосування виробника: використовуйте до або після шампуню. Нанесіть на вологе волосся, залиште на 5 хвилин, змийте.
Як кератин філер використовувала я?
Я його просто додала до свого догляду. Віднеслась до нього, саме як до філеру і наносила після шампуню і бальзаму на вологе волосся, як фінішний засіб. Витримувала 5 хвилин і змивала.
Враження
Перша проблема була його дістати з баночки, філер за консистенцією густий і треба добре його так труханути кришкою вниз, щоб потім видавити з баночки. Я якраз люблю густі консистенції засобів для волосся. Аромат приємний, притаманний всій лінійці.
Який ефект помітила: це однозначно розгладження і пружність, яку я люблю і очікую отримувати від доглядових продуктів. Волосся гладеньке, м’яке, не обтяжене, менше пуєнаститься і розсипчасте.
Майбутнє використання
Коли буду тестувати всю лінійку продуктів "Гудбай Пошкодження" - планую спробувати схему нанесення запропоновану виробником:
- Кератин-філер (такий собі пре-пу метод)
- Шампунь
- Бальзам
- Спрей
- Незмивний догляд
Коментарі (0)