Marinka🌈Rainbow

Мультифункціональний засіб від Girlwood

Всім привіт ❤️

Вже багато разів в стрічці у дівчат я бачила огляди на засоби від українського бренда Girlwood ,які просто зачаровують дизайном та ніжними кольорами.

Я також не змогла встояти і замовила собі продукт який вже з пів року був у списку бажань - мультифункціональний засіб для щік,губ та повік .

І тепер трохи детальніше розповім про нього .

�Мультифункціональний засіб від Girlwood

Вона привертає увагу стильним пакуванням . Все миле ,дівоче ,рожеве. Важко не захотіти собі в сумочку таку красу. Але так як в мене вже багато декоративної косметики , то я звернула увагу на мультитаскер. Круто коли один продукт може вмістити в собі декілька засобів - помаду,рум'яна та навіть тіні.

Засіб знаходиться в компактній пластиковій упаковці яка дуже легенька та поміщається в долоню. Дизайн виконаний в ніжному рожевому кольорі. Тактильно футляр дуже приємний,він двосторонній. В одній половинці знаходиться засіб а інша оснащена дзеркалом. Вага 6 г.

Текстура кремоподібна, набирається та переноситься на необхідні ділянки легко, повністю віддає колір. Аромат відсутній.

На момент замовлення в наявності на сайті був лише один відтінок в 103 номері. Я очікувала що це буде червоний колір, але насправді він яскраво рожевий.

Хоч засіб і здається яскравим, в нанесенні можна регулювати інтенсивність кольору. На першому фото я нанесла в один шар, виходить ефект "зацілованих " губ, дуже природній вигляд , як власний відтінок губ тільки трохи краще)

На другому фото нанесення в два шари,колір насичений рожевий,в житті виглядає яскравіше ніж на фото.

Засіб трохи тінтує шкіру губ.

Дуже сподобався засіб в якості рум'ян. Він створює ефект природнього рум'янця,освіжає обличчя, абсолютно не помітний на шкірі.

Для повік цей колір для мене ту мач. Але якщо ви любити робити яскраві акценти на очах то я думаю засіб також ідеально впишеться в макіяж.

Мультифункціональний засіб для щік губ та повік від Girlwood виправдав очікування. Ця крихітка чудово впишеться в будь яку косметичку та стане помічницею в поїздках , особливо коли не хочеться возити з собою безліч баночок.

Дякую за увагу 🤗