alena.rosee

Фотошоп у футлярі Hourglass Lighting Powder

Фотошоп у футлярі Hourglass Lighting Powder

Я , як шанувальниця ефекту Метеоритів, не змогла пройти повз цю пудру, але коли почала нею користуватись , вона просто стала невід'ємною частиною макіяжу і фавориткою серед фінішних пудр 🤩 Показую Свотчі та розказую далі в блозі ✨

Hourglass це точно про якість , бренд який може дати фору багатьом люксам, бо кожен продукт майже ідеальний 👌🏻

Ця фінішна пудра дозволяє створити ідеально підсвічене обличчя , немов після фільтру в соц мережі

Пудра має інноваційну фотолюмінесцентну технологію, яка вловлює, розсіює та пом'якшує зовнішній вигляд шкіри.

✨Кольорові частинки мікронного розміру заломлюють світло і створюють прозоре невагоме покриття, покращуючи зовнішній вигляд шкіри.

• Футляр гарний , лаконічний , глянцевий . В косметичці не царапається, не втрачає гарний вид впродовж користування пудрою.
  • Закривається на клік, в сумці не відкриється .
  • Має дзеркало.
  • В мене міні версія пудри , є ще більш великі формати
  • Пудра мега економна , тому я б рекомендувала брати такий формат як в мене на фото
  • Запаха не має.
  • Сама пудра має вигляд дорогоцінного камінчика, вона не м'яка , але і не дуже тверда . Я б рекомендувала її наносити мяким пензликом.
  • Вона містить діусно дуже дрібні частинки , тобто це не блискітки, не шиммер.
  • Можна наносити : на все обличчя в якості фінішної пудри ; під очі щоб закріпити консилер ; на виступаючі частини обличчя для візуального об'єму .
  • Вона не сушить шкіру , не підкреслює ні зморшок, ні мімічних зморшок, якщо є пори - не провалюється.
  • Дружить зі всіма тональними основами , від лайтових (наприклад Maybelline Perfector до монстрів маскування такі як Estée Lauder )
  • Пудра не дає конкретного відтінку , особливо в моєму відтінку , а немов розтушовує все , блюрить. Навіть на близькій зйомці виглядає чудово , а здалеку реально Фотошоп.
  • Наприклад , якщо ви переборщили з румянами , тут вона також допоможе , прибере зайве і залишиться ідеальний румянець.

На фото пудра нанесена на пару крапель розташованого Super Bb Erborian (відтінок Nude).

В мене відтінок Dim Light - це універсальний нейтральний відтінок без буль-якого підтону.

Фото зроблені зблизька без корекції 🤩

1 фото сонячне світло

2 фото денне світло

3 фото денне світло поруч з сонечком