Spodobaieva Maryna

HAIRWAVE

HAIRWAVE

Взагалі хотілося користуватися скрабами для волосся, але після невдалого досвіду з CP-1, постійно відкладала покупку. Мені хотілося щось спробувати від HAIRWAVE і плюс мене підкупив склад. Серія розроблена для пошкодженого волосся, яка не буде пересушувати шкіру голови, а забезпечувати ефективну ексфоліацію.

Особливості Hair Scrub Total Repair від HAIRWAVE з опису:

• скраб делікатно відлущує омертвілі клітини;
  • позбавляє від накопиченого незмивного догляду;
  • повертає волоссю втрачений блиск та шовковистість;
  • морська сіль діє як ексфоліант та антибактеріальний засіб;
  • мигдалева олія полегшує ковзання, живить та зволожує шкіру голови;
  • порошок малини дарує антиоксидантну дію;
  • кофеїн тонізує та пробуджує;
  • підсилює мікроциркуляцію, що дозволяє поживним речовинам досягати волосяних цибулин.

Застосування: невелику кількість засобу нанести на прикореневу зону вологого волосся. Помасажувати шкіру голови впродовж кількох хвилин, а потім вимити волосся своїм шампунем.

Склад: Aqua, Maris Sal, Sodium Coco Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Raspberry Seed Powder, Polysorbate 80, Arginine, Phenoxyethanol, Fragrance, Caffeine, Lactic Acid, Lysine, Glycine, Magnolia Officinalis Bark Extract, Ethylhexylglycerin.

Дуже багата формула збагачена морською сіллю, мигдалевою олією, гліцерином, порошком малини, аргініном, кофеїном, молочною кислотою та іншим.

Плюси:

+Гарний склад за приємною ціною;

+Текстура досить густого крему;

+Делікатне очищення без пересушення;

+Зручний дизайн;

+Волосся довше залишається чистим + об’єм.

+Гарно змивається з волосся за рахунок масла у складі.

Мінуси:

-Прямо дуже активна віддушка, в одному направленні з ароматом La Nuit Tresor від LANCOME, якщо вам подобається аромат проблем не буде, для мене занадто солодко.

-Хочеться більше абразивних часточок.

Але він вартий уваги.

HAIRWAVE
HAIRWAVE
HAIRWAVE
HAIRWAVE
HAIRWAVE
HAIRWAVE