wowmom

Мій маст-хев, коли треба швидко оформити брови! Середня фіксація і дуже стійкий віддінок!

Мій маст-хев, коли треба швидко оформити брови! Середня фіксація і дуже стійкий віддінок!

Привіт, красуні!

В своїй косметичці, я маю багато засобів для оформлення брів, в залежності від того, який ефект я хочу отримати, і яка форма мені зараз подобається.

От, наприклад, декілька місяців тому, я малювала собі графічні брови (а-ля 2010) за допомогою помадки, потім мені хотілося легкості, але щоб була чітка форма, і я використовувала пудровий олівець і віск. Зараз мені подобається, коли брови виглядають, типу, як свої, тільки краще. Без помітних ліній, та з легким віддінком. Тож зараз моїм маст-хевом для брів стала туш Rimmel Wonder Full Brow, про яку мені хочеться поговорити детальніше.

Туш випускається у трьох дуже вдалих віддінках: Light, Medium та Dark. Зараз в мене віддінок Light, який чудово підійде і блондинкам, і русявим, і, навіть, шатенкам, але до цього в мене був віддінок Medium, який також досить універсальний, і має правильний коричневий (не рудий) підтон.

За формулою туш доволі густа, але трохи сухувата, і це, насправді, плюс, адже вона не розмазується при нанесенні. Звісно, якщо постаратися, можна наробити біди з бровами (в мене спочатку так і виходило), проте я швидко зрозуміла, як правильно використовувати цей засіб.

Щіточка маленька, зручна, але майте на увазі, що продукту вона набирає як раз, щоб нафарбувати обидві брови. Я ще й додатково можу зняти залишки туші о горлятко флакона. Пам'ятайте, з тушшю - краще менше, ніж більше.

Зараз мої брови виглядають так (трошки відновила їх після деяких невдалих експериментів). Волоски в мене неслухняні, але в цьому випадку, я не хочу якоїсь конкретної форми, типу сильно зачесаних наверх брів, або чіткої графіки.

Спочатку я прочісую волоски звичайною щіткою, і укладаю їх за ростом.

І вже після того, як я їх добре прочесала, я наношу, дуже легкийми рухами, туш Rimmel. Там де мені потрібно більше пігменту (типу на кінчику), можу трошки надавити на щітку. Головне, не сильно розмахувати туш по волоскам. Потім я можу ще раз пройтися по волоскам сухою щіткою, щоб рівномірно розподілити засіб.

Rimmel Wonder Full Brow надає легкого віддінку, і робить брови наче трохи об'ємнішими та пухнастішими. Зараз мені дуже подобається цей ефект, а головне,. оформлення брів займає реально мінімум часу. Для людини, яка вічно запізнюється - це шикарний варіант.

Хоч туш і не має залізобетонної фіксації, проте тримає вона форму чудово, і волоски не опадають. Якщо десь щось там ви випадково зачепили, то потім легко можна все поправити звичайною щіткою, яку.я всім рекомендую носити в косметичці.

А ще, туш дуже стійка, і нікуди не розмазується і не зникає на протязі дня. Навіть в дощ, навіть в спеку.

Для мене Rimmel Wonder Full Brow - це перевірений роками засіб, який чудово справляється зі своєю задачею. Якщо у вас є достатньо своїх волосків, немає великих прогалин на бровах, і вам не потрібна залізобетонна фіксація, то я рекомендую придивитися до цієї туші.

А вам, мої красуні, дякую за увагу 😘