Кузя Ю-а

Moon&rune пептидна сироватка

Moon&rune пептидна сироватка

Ангеліка, або ж Дудник китайський (лат. Angelica sinensis), є одним з найефективніших засобів для здоров'я жінки. У Китаї дудник називають "жіночим женьшенем", "жіночим рослиною" і "королевою китайських трав".

Прекрасно загоює шрами, лікує рани і синці.

У домашніх умовах застосовують при в'янучій шкіри, шкірних подразненнях, псоріазі, дерматитах. Тонізує шкіру та має протизапальні та бактерицидні властивості.

Морський еластин - це еластичний білок зв'язок і сполучної тканини в організмі. Головна функція білка - відповідати за еластичність, м'якість і пружність дерми. Продукт витягують методом ферментативного гідролізу сполучних тканин, які нерозчинні в воді. Це можливо тільки у певних різновидів риб.

ПЕПТИДНА СИРОВАТКА З ФЕРМЕНТОВАННОЮ ОЛІЄЮ АНГЕЛІКИ ТА МОРСЬКИМ ЕЛАСТИНОМ. СИРОВАТКА МАЄ АНТИ-ЕЙДЖ ЕФЕКТ. СПРИЯЄ ОМОЛОДЖЕННЮ, РОЗГЛАДЖЕННЮ ЗМОРШОК ТА ЗАПУСКАЄ ОБМІННІ ПРОЦЕСИ В КЛІТИНАХ. УСЕ ЦЕ БЕЗ СКЛАДНИХ ТА БОЛІСНИХ ПРОЦЕДУР. СПЕЦІАЛЬНО РОЗРОБЛЕНА ФОРМУЛА ПОЄДНАННЯ КОМПОНЕНТІВ, ЩО ВКЛАДЕНА В ЦЮ МАГІЧНУ БАНОЧКУ. ЗАСТОСОВУЙТЕ РЕГУЛЯРНО, ЩОБ НАСОЛОДЖУВАТИСЯ ЗДОРОВОЮ ТА ДОГЛЯНУТОЮ ШКІРОЮ. ІЗ ЦІЄЮ СИРОВАТКОЮ ЕФЕКТ ЗБЕРЕЖЕТЬСЯ ЗНАЧНО ДОВШЕ.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: МОРСЬКИЙ ЕЛАСТИН, ТРИПЕПТИД-СТИМУЛЯТОР SYN-HYCAN, ЕКСТРАКТ МОРКВИ, ФЕРМЕНТИ ГАРБУЗА, ЕКСТРАКТ РОЗМАРИНУ, ЕКСТРАКТ КАВИ, РІЗНОМОЛЕКУЛЯРНІ ГІАЛУРОНОВІ КИСЛОТИ, ЕКСТРАКТ ЛАМІНАРІЇ, ЕКСТРАКТ ЗЕЛЕНОЇ КАВИ, ФЕРМЕНТОВАНЕ МАСЛО АНГЕЛІКИ, ЕКСТРАКТ ВОДОРОСТІ ВАКАМЕ, ПОЛІГЛУТАМИНОВА КИСЛОТА, ПРЕБІОТИКИ.

98% ІНГРЕДІЄНТІВ НАТУРАЛЬНОГО ПОХОДЖЕННЯ
ПІДХОДИТЬ ВСІМ ТИПАМ ШКІРИ.

РЕКОМЕНДОВАНО ПРИ: РОЗАЦЕА, КУПЕРОЗІ, АКНЕ

Moon&rune пептидна сироватка

Доречі, руна називається "манназ". Назва цієї руни означає "людина", "людство". Пряме значення цієї руни означає особистість, індивіда або навіть людська раса. І напевно тому бренд покликаний робити найкраще Для людини. Це лиш мої здогадки, але історія в моїй уяві красива. Історія про клієнтоорієнтованість та людяність. Якість та догляд.

Сама ж сироватка дуже цікава по відчуттям. Ніби густенька коли у дозаторі. Проте, при контакті із шкірою обличчя перетворюється на водичку повну активів, що моментально поглинається шкірою. Без липкого слою, без лишніх ароматів, без негативних реакцій. Просто «взяла і пішла працювати».

З могу досвіду користування цим брендом, я бачу круті результати. Шкіра - здорова, сяє, зволожена. Звісно, правді в очі, глибокі зморшки не пройдуть. Але мімічні значно зменшуються за рахунок правильного, ефективного зволоження та природніх акиивних складників.

Всі засоби бренду, потрошки витіснили всю мою попередню рутину. Якщо глянете у мій профіль, побачите огляди на крем навколо очей https://club.makeup.com.ua/post/37694/ та казкову сироватку https://club.makeup.com.ua/post/38033/ (де чудово видно розгладження мімічних).

Мені подобається філософія бренду, мені подобається ефект, подобається пакування та естетичне задоволення, що отримую від moon&rune.

Саме пакування настільки мінімалістичне та довершене, що я аплодую. Вибиті руни на пакуванні, тонкі делікатні написи та чорне скло. Ну ж красиво 🤩

Призначення: антивіковий, від зморшок, зволоження, ліфтинг

Час застосування: денний

А ще, коли розумієш, що для обличчя брендом створені шедеври, ну дуже хочеться спробувати щось для волосся та рученят. Хто зна? Можливо саме таким буде мій наступний огляд moon&rune.

Як застосовувати: Трохи сироватки нанести масажними рухами. Не змивати.

Особливості Peptide Angelica Face Serum від Moon&Rune:

- на 98% складається з натуральних компонентів;
- активізує обмінні міжклітинні процеси;
- розгладжує зморшки та уповільнює процес старіння;
- олія ангеліки тонізує та живить шкіру;
- морський еластин у складі є джерелом амінокислот та пептидів для вашої шкіри;
- трипептид робить контури обличчя більш чіткими та виразними;
- стимулює синтез колагену, повертає пружність та еластичність;
- легко наносити завдяки піпетці, економно використовується.