MAXIMOVA🌷

Альгінатна маска Joko Blend

Альгінатна маска Joko Blend
Альгінатна маска Joko Blend

Бренд має широкий асортимент масок, тому можете вибрати відповідно до потреб свого типу шкіри. У мене сьогодні маска для шкіри схильної до подразнень. Завдяки своєму цілющому складу, влна виконує миттєву заспокійливу й протизапальну дію, насичуючи шкіру корисними мінералами, а також запобігає появі дрібних зморшок.

Альгінатна маска Joko Blend
Альгінатна маска Joko Blend
Альгінатна маска Joko Blend
Альгінатна маска Joko Blend

Тут все дуже просто і водночас може бути складно)) Головні правила замішування маски:

  1. висипаємо маску в суху ємність (всю пачку 20г)
  2. вливаємо воду за інструкцією 50-60 г, важливо кімнатної температури 20-25 градусів
  3. швидко перемішуємо лопаткою
  4. одразу наносимо на обличчя товстим шаром

Як бачите, в моїй масці є комочки, у мене ніколи не виходило замішувати її до ідеального гладкого стану. І ці комочки зовсім не заважають використанню та ефективності!

Якщо ви використовуєте маску вперше, дотримуйтесь строго інструкції і у вас все вийде. Можу порадити, на всякий випадок, одягти речі, які не шкода заплямувати або ж навпаки роздягтись до білизни😁 Адже на етапі нанесення маска може трохи стікати і капнути. Також краще прибрати волосся, можна одягти м’яку пов’язку або обруч.

Я для зручності і безпеки тримаю мисочку над місцем нанесення маски і раптом з лопатки стіче капля, вона попаде назад в мисочку))

Після застигання тримаю 20 хвилин. В ідеалі прилягти і зосередитись на приємних відчуттях дії маски. Вона охолоджує і з часом під її поверхнею з’являється волога, що неймовірно приємно відчувається шкірою.

Знімається маска одним пластом. Виробник рекомендує робити це з підборіддя до чола.

В місцях де маска була дуже тонко нанесена вона залишається, і ці зони я акуратно промиваю, маска легко відходить.

Ефект від маски моментальний. Помітно вирівнюється тон, шкіра зволожена, пружня, сяюча і здається навіть рельєф стає рівнішим. Безперечно це чудова процедура, яку можна зробити в домашніх умовах👌 люблю балувати себе та свою шкіру такими масками. І вам раджу😊