Враження від гідрогелевої маски Kosia
З бурбонською трояндою для сухої, чутливої та нормальної шкіри
Всі вже мабуть бачили цей бренд на просторах спільноти, і я, звичайно, теж спробувала )
Косметика розроблена косметологом з Одеси, але скажу чесно - особливої довіри до цього бренду в мене немає 🤷♀️
З того, що в мене є, я поки встигла спробувати лише цю гідрогелеву маску (і це перша гідрогелева маска в моєму житті).
Не буду багато зупинятися на технічних характеристиках.
Обʼєм маски - 20 г, її сміливо можна ділити на 2 застосування, що я і зробила.
До 10 г маски додавала 40 мл води - таким чином вона замішувалась ідеально, в мене був час спокійно нанести маску і вона ще не засихала. В цілому можна брати на 10 г приблизно 35-38 мл, але і застигати вона буде тоді швидше.
Склад не розбираю. Особливих чудес від маски я не чекаю)
Сама маска дуже пахне трояндою, приємно і не дратуюче.
Вона застигає, перетворюючись у таку собі «желешку», яку треба витримати 20-25 хв.
Можна наносити на губи та на очі, але так як я роблю маски самостійно, то наношу лише на губи і під очі)
Знімається все максимально легко, якщо потрапило на баланси з волоссям - не видирає його.
Після процедури шкіра шовковиста, зволожена, крем наносити не хочеться. Вона ніби розпарена, волога - ось такі відчуття.
Особливих спецефектів більше я не побачила, наприклад вирівнювання тону, як від альгінатної маски Tink (https://club.makeup.com.ua/post/37452/) не було.
Але я і замішувала маску Kosia обидва рази на воді, в той час як Tink один раз я замішала на ромашці з календулою (і саме від такого способу побачила вирівнювання тону, на воді було теж не так).
В мене є ще гідрогелева маска з волошкою від Joko Blend, тож я зможу зробити її різними способами і поділитись враженнями також) взагалі я думаю, що саме ця маска Kosia зроблена як "закос" під т очно таку ж гідрогелеву маску від Joko, теж з бурбонською трояндою.
Загалом альгінатні та гідрогелеві масочки мені дуже полюбились, подобається ефект зволоження після них💕тому буду користуватись і далі однозначно, і вам раджу теж)
Коментарі (0)