Annet🦄

Це вам не метеорити

Це вам не метеорити

Привітики, мої хороші! Одразу вибачаюся за відсутність фотографій на сонці, адже сонце у нашій новій оселі практично не буває - така собі Скандивія в окремо взятій хрущовці.

Мені вже дуже давно хотілося порівняти у дії пудру-метеорити від Guerlain та доволі бюджетну пудру для обличчя Soft Glam Filter Powder від Catrice. Саме візуальна схожість продукту в упаковці наштовхнула мене на думку, що це мабуть буде гарна ідея купити катріс на заміну моїй улюблениці.

Доречі ось тут я порівнювала пресовану пудру із метеоритами та розказувала як я позбулася ефеку гірлянди

https://club.makeup.com.ua/post/38312/

Так ось якщо коротко, то мій експеримент виявився просто провальним, адже ефекти від ззовні схожих продуктів виявився дуже різним. Я і так доволі ризикована дівчина і дозволяю собі зазвичай перекривати вологий фініш від сонцезахисту такими легенькими пудрами, які аж ніяк не маскують ані пори, ані недоліки. Але я не парюсь із цього приводу, бо коли треба бути красунечкою на всі 100% - для того існує BB-cream. Тоналкою я не користуюся щодня, а ось такими пудрами залюбки.

Це вам не метеорити

На фото на пальцях вже досить гарно видно високу щільність і пігментованість Catrice, Guerlain у цьому плані ніжні, делікатні. Я би охарактеризувала Catrice як перлинний блиск, який буде дуже доречний на власницях ідеальної нормальної шкіри, або у якості хайлатеру. Тому що мастити масне обличчя сяючою пудрою - так собі ідея, ви самі все бачите по фотках.

Хочу звернути увагу, що у Catrice також доволі великі часточки пудри при набиранні пензликом.

У мене звичайний старенький пензлик Real Techniques і з метеоритами усе гаразд - там текстура тільки набирається на ворсинки і не залишається у коробочці. З катріс історія інша - тут часточки доволі великі.

Окремо (як ви уже зрозуміли із пакування) мені двічі "пощастило" із відсутністю пуховочок. Це не критично взагалі, але най би було)))

Дякую за увагу! Сподіваюся було цікаво❤️

А щоб ви обрали Guerlain чи Catrice? Напишіть про свої улюблені легкі пудри з матуючим або (ну хоча б) сатиновим фінішем - буду дуже вдячна за ваші рекомендації.