Олена Романюк

Joko Blend Філер для волосся з гіалуроновою кислотою

Joko Blend Філер для волосся з гіалуроновою кислотою
Joko Blend Філер для волосся з гіалуроновою кислотою

Привіт 🌷 Виявляється не лише корейським філером La'dor можна досягти ефекту салонного догляду, а й наш, український виробник створив дієвий філер, який додасть вашому волоссю сяйва, гладкості та зволоження.

Це все філер Joko Blend з гіалуроновою кислотою для сухого й жорсткого волосся, який мені подарувала моя дорога Оксанка ❤️ ksnklb , разом з іншими пробниками від бренду.

Виробник зазначає, що завдяки низькомолекулярній гіалуроновій кислоті та вітаміну F, філер покращить структуру волосся, особливо сухого й жорсткого, також відновить відновить його після фарбування.

Усе це не про моє волосся 😅, бо я не маю сухого, жорсткого й фарбованого волосся, але ж, давайте читати, що з цього вийшло.

Філер міститься у пластиковій капсулі, об'єм 10мл, надійно закріплений у картонній картці, на якій міститься уся необхідна інформація.

Капсула легко й зручно відкривається, якщо близько принюхатися, то чутно легкий аромат спирту.

Для довгого й густого волосся бажано використати 2 капсули за 1 процедуру.

Курс для повного відновлення волосся (за рекомендацією Joko Blend) - 8 процедур.

Згідно інструкції виробника готуємо філер для нанесення:

  • вміст капсули змішуємо з водою, у пропорції 1:1, до стану кремоподібної маси
  • миємо ретельно волосся з шампунем
  • прибираємо зайву вологу рушничком
  • наносимо на усю довжину філер, уникаючи коренів, можна надіти шапочку для душу (пакетик 😅), прогріти феном і чекаємо 20-30 хвилин
  • змиваємо, сушимо звичним способом

Як використовувала я?

Маючи волосся трохи нижче плечей, тонке, натуральний колір, не фарбоване, без явних критичних пошкоджень довжини, я використала за одне нанесення (одне миття голови) - половину ампули філеру.

Згодом, я зрозуміла, що це було правильне рішення, бо мені вистачило більш, ніж достатньо тієї кількості.

Філер дуже легко й швидко вступає в контакт з водою, густішає, стає схожим на рідку маску, прозоро-блакитного відтінку.

Аромат яскраво виражений, квітковий, дещо схожий на лінійку Elseve Hyaluron Plump. Мені дуже сподобався. Я люблю, коли засоби для волосся мають приємний аромат.

Наноситься філер дуже легко, огортає усі волосинки, які стають одразу ковзкими, щільними й важкими.

Склад філеру доволі притомний, звісно, є спирт. На сайті MakeUp, на сторінці товару є опція аналізу складників.

І тепер, наочний результат дії філеру для волосся Joko Blend з гіалуроновою кислотою 💜

Моє волосся (тонке, нормальний тип, натуральний колір, без особливих сухості чи ламкості, феном не користуюся) вимите безсульфатним шампунем OGC з кокосовим молоком та нанесенням філеру Joko Blend з гіалуроновою кислотою, на фото маємо наступний день після миття.

  • Ефект, наче після легенької стрижки, волосся впорядковане
  • Об'єм присутній, волосся не перенасичене, не лягає бурульками 🤪 Я обожнюю ефект трохи неслухняного волосся, об'ємного й живого, тут саме він ❤️
  • Гладкість, я можу не розчесуватися зранку, бо просто волосся не плутається, через свою структуру, але вітер може зробити капость, але все одно, пасма легко прочісуються
  • М'якість, зазвичай, не скаржуся на жорсткість, але тут приємне, додаткове пом'якшення, волосся гарне, без заломів на кінчиках

Як вже я зазначила, що використовувала половину ампули філеру за одне використання.

Я вирішила зауважити для себе, який тип волосся зазначає виробник, як цільову аудиторію цього засобу. Щоб потім не нарікати на перенасичення волосся та його неохайний вигляд.

Отже, я щиро рекомендую мати на поличці такий засіб, як філер для волосся, тим паче, давайте купувати нашого виробника 😉 Так, є багато масок, бальзамів, але такі філери, це як патчі під очі чи тканеві маски. Швидкий та суттєвий ефект, і безумовно, додатковий релакс та різноманіття в догляді за собою 💜