Guerlain Parure Gold Skin Foundation
Тональний засіб для обличчя 🤍
Мій тональний засіб від Dior Forever закінчився по терміну придатності, тому прийшов час обирати нову основу на цей рік 🙌🏻
Довго аналізувавши дописи дівчат, різноманітні відгуки та свій особистий досвід я зупинилася на тональній основі від Guerlain Parure Gold Skin Foundation 🤩
Мій відгук ✅
Якщо описати 2 словами, - задоволена та у захваті 🤩
- Колір 0.5N neutral. Я вибирала колір пару годин дивлячись різноманітні відео та офіційні фото палітри щоб тональний на мені не був занадто темний або світлий. Тут 100% перемога з кольором 🙌🏻
- Дуже легка основа, чудово розташовується пензлем для макіяжу;
Dior Forever мала більш плотну структуру, тому цей засіб від Guerlain мені сподобався більше.
- Шкіра обличчя не забивається та має натуральний сяючий вигляд протягом багатьох годин. Офіційно заявлено що продукт тримається 24 години. Я не засікла час, проте з моменту нанесення і до вечора я збула задоволена своїм виглядом;
- Має ++15 SPF , хоча ця інформація ніде не вказана на сайті. Я вже використовую крем спф під тональний, тому мені ок👌🏻
- Чудовий запах. 🌺 Всі засоби від Guerlain чудово пахнуть тому це особливе задоволення для цінувачів пахучої косметики 🤩 Є інформація про золото та піони всередині проте я їх не дуже відчуваю саме запах піону.
Я на 100% рекомендую цю тональну основу і не бачу в ній мінусів які б можна було описати.
Також вважаю, що ціна на продукт є ок враховуючи властивості, склад та сегмент бренду.
Я зробила фото на вулиці щоб передати колір обличчя при сонячному світлі та пару свотчів тонального на руці. На руці він здається сильно бежевим проте на обличчі сяє супер 😎
Всім love 💕
Коментарі (0)