Mandarinka

Чи заспокоїла мою шкіру заспокійлива альгінатна маска

Вітаю! Як етап глибого очищення шкіри я використовую пілінг-скатку, після якої шкіра звісно очищена, але трошки подразнена, саме тому я обрала саме цю альгінатну маску, щоби заспокоїти шкіру і підготувати для подальшого догляду.

Моя масочка є частиною набору масок від Joko Blend, який включає 5 різних масок глиняних, альгінатних, гідрогелевих. Маски з цього набору мають об’єм в 20 грамів, але окремо можна придбати і більший об’єм.

Чи заспокоїла мою шкіру заспокійлива �альгінатна маска

Вся інформація є зі зворотного боку маски, дуже зручно, бо не треба додатково шукати її: склад, спосіб використання і в яких пропорціях розводити маску.

Порошок трошки зеленуватого кольору, який набагато ліпше проявляється, коли додаємо води. Колір стає трошки більш насиченим і проявляється приємний, але дуже ніжний аромат.

Я використала половину пакета. Додавати воду треба в пропорції 1 маски : 3 води. Перемішуємо лопаткою з набору, щоб максимально розвести маску і не було комочків (повністю у мене не вийшло і невеличкі комочки все таки були). І швиденько наносимо, поки маска не застигла.

Витримуємо 20-25 хвилин, навіть якщо ви забуваєте подивитись на годинник, то відчуття стягнутості нагадає вам, що пора знімати маску. Робити це доволі просто (якщо ви правильно замішали маску і не пошкодували порошок), маска має зніматись великими пластами.

✔️ Одразу після зняття маски, шкіра починає максимально “дихати”, оскільки маска повністю проникає у всі пори, а потім дуже легко знімається. Пори при цьому стягуються після маски.

✔️ Обличчя після маски зволожене, шкіра не стягнута. Немає потреби одразу бігти і наносити тонік, а потім крем. Я думаю є позитивний вплив алое (який зазвичай відповідає за зволоження) та мигдального молока (яке може відповідати за напитаність шкіри).

✔️ Обличчя не запалене, а я нагадую, що наносила альгінатну маску після пілінг-скатки і зазвичай у мене шкіра досить чутлива після неї і можуть виникати почервоніння. Маска ж в данному випадку дійсно заспокоїла шкіру і нейтралізувала запалення. Розраховувати на миттєве загоєння висипів не варто, але на заспокоєння шкіри - так.

✔️ Альгінатні маски зазвичай доволі гарно справляються зі зморшками - ця масочка не стала виключенням, оскільки вона зволожує шкіру і дарує тонус.

Мені маска дуже сподобалась, тому з радістю буду використовувати її після пілінгу чи інших “агресивних” процедур, або коли необхідно попрацювати з подразненнями.