Blics hair ✨💫

Рятівник від сухості. Крем від CeraVe

Рятівник від сухості. Крем від CeraVe

Цей крем-знахідка! Поверне навіть найсухішу шкіру до норми за 3 дні. Розповім про мій досвід користування у цьому дописі .

Зовні баночка виглядає сучасно та мінімалістично, виконана в біло-синіх кольорах. Зроблена з щільного пластику, що не прогинається від дотику. Кришечка закривається легко та швидко (без 10 обертів).

Мені сподобалося, що на саму баночку зверху наділи картону обгортку, на якій все написано українською мовою, якщо зняти її, то під обгорткою буде гарнесенька новенька баночка і це так приємно, коли після року користування кремом ти можеш зняти обгортку і в тебе буде новесенька баночка.

ОТЖЕ💠

Дизайн ✅

Додаткове пакування ✅

Крем густий, тримає форму. Запаху майже немає, а той, що присутній пахне просто кремом, без будь-яких ароматизаторів.

Консистенція приємна, легка. При нанесенні на тіло чи обличчя залишається плівкою, яка досить швидко вбирається.

ОТЖЕ💠

Текстура ✅

Запах ✅

Вбирання ✅

В період холодів в мене стає неймовірно сухою шкіра, особливо обличчя. Раніше використовувала крем нівеа (у синіх жестяних баночках), він гарно допомогав, але мені не подобалось, що він дуже довго вбирається, треба було сидіть і масажувати, або чекати коли він вбереться.

Цей крем порадила дерматолог, спосатку взяла крем у тюбику, мені сподобався, після цього придбала вже велику банку (так і вигідніше і на довше хватить). З цим кремом такої проблеми, як з нівеа - немає, він вбирається швидко, та досить сильний. В період холодів ( приблизно жовтень-березень) обличчя в мене просто миттєво стає сухою (шелушіння, жорсткість, просто тірка). Після першої ночі використання шкіра стала більш мʼякою, шелушіння стало трошки менше. На другий день шелушіння майже не було. На третій день шкіра у чудовому стані (мʼяка, гладенька, ніжна)

Але, якщо його не використовувати регулярно на протязі холодів (в моєму випадку), то шелушіння повертається, треба мазати хоча б через день.

ОТЖЕ 💠

Діє? Так! 👌

Кремом я дуже задоволена, я ні крапельки не жалкую про його придбання. І якщо у Вас проблеми з сухістю шкіри-цей крем те, що Вам потрібно. Так, коштує він не дешево, але він у досить великому обʼємі. Використовую на протязі 5 місяців і його ще половина. Я зробила правильний вибір та залишилася задоволена!😻