Сяюче і зволожен е волосся без обтяження-реальність!
Meloni Hair Rescue Conditioner
Для підтримки здорового стану волосся я використовую комплексний догляд,а саме шампунь+бальзам та двічі на тиждень маску для волосся,також не забуваю про олійки і спрей для полегшення розчісування
Але база залишається незмінною -шампунь і бальзам це основа основ.
.
Один із засобів який мене приємно здивував своєю ефективністю це бальзам -кондиціонер від нового українського бренду Meloni.
Для себе обрала бальзам лінійки Hair Rescue який створений для
зволоження,живлення і зміцнення волосся.
Допис про шампунь який продовжує чистоту волосся читай тут:
.
В складі має Пантенол,Ніацинамід і екстракт молочних протеїнів-для зволоження і відновлення пошкодженого волосся,гідролізат шовку- для гладкості і блиск у,Екстракт ламінарії-має зволожуючі і поживні компоненти ,олія мурумуру-відома своїми відновлювальними властивостями ,надає пружності і еластичності волоссю ,а також сяючого блиску
Також при регулярному використанні уповільнює процес випадіння волосся,і робить волосся сильним від коренів до кінчиків!
.
Бальзам-кондиціонер від Meloni представлений у двох обʼємах 50 і 250 мл
В мене 250 мл,і в такому обʼємі бальзам йде в пляшечці з дозатором,що дуже зручно при використанні
.
Аромат і консистенція:
Як і у шампуню має легкий парфумований приємний аромат,консистенція в міру густа,не розтікається,двух-трьох натискань вистачає на мою довжину волосся
Спосіб використання:
Нанести на чисте вологе волосся від коренів до кінчиків! попередньо промокнувши його рушником,тримати 1-2 хв і змити
.
Ефект і враження:
Після використання бальзаму волосся дуже легко розчісується,немає ковтунів ,у вологому стані відчувається гладеньким
Я також наносила бальзам і на корені,і на швидкість забруднення волосся він не впливає!Перевірено!
.
Після висихання волосся мʼяке,шовковисте на дотик,розсипчасте ,а як сяє!Тільки погляньте!
Воно обʼємне і легке,не обтяжене,але в той же час гладке по довжині без натяку на пухнастість!
Волосся виглядає доглянутим і красивим!
.
Саме такий ефект очікуєш від якісного догляду!
Ідеально працює в тандемі з безсульфатним шампунем Meloni Hair Rescue Shampoo
Коментарі (0)