Missmili

Сяюче і зволожене волосся без обтяження-реальність!

Для підтримки здорового стану волосся я використовую комплексний догляд,а саме шампунь+бальзам та двічі на тиждень маску для волосся,також не забуваю про олійки і спрей для полегшення розчісування

Але база залишається незмінною -шампунь і бальзам це основа основ.

Один із засобів який мене приємно здивував своєю ефективністю це бальзам -кондиціонер від нового українського бренду Meloni.

Для себе обрала бальзам лінійки Hair Rescue який створений для

зволоження,живлення і зміцнення волосся.

Допис про шампунь який продовжує чистоту волосся читай тут:

https://club.makeup.com.ua/post/38688/

В складі має Пантенол,Ніацинамід і екстракт молочних протеїнів-для зволоження і відновлення пошкодженого волосся,гідролізат шовку- для гладкості і блиску,Екстракт ламінарії-має зволожуючі і поживні компоненти ,олія мурумуру-відома своїми відновлювальними властивостями ,надає пружності і еластичності волоссю ,а також сяючого блиску

Також при регулярному використанні уповільнює процес випадіння волосся,і робить волосся сильним від коренів до кінчиків!

Бальзам-кондиціонер від Meloni представлений у двох обʼємах 50 і 250 мл

В мене 250 мл,і в такому обʼємі бальзам йде в пляшечці з дозатором,що дуже зручно при використанні

Аромат і консистенція:

Як і у шампуню має легкий парфумований приємний аромат,консистенція в міру густа,не розтікається,двух-трьох натискань вистачає на мою довжину волосся

Спосіб використання:

Нанести на чисте вологе волосся від коренів до кінчиків! попередньо промокнувши його рушником,тримати 1-2 хв і змити

Ефект і враження:

Після використання бальзаму волосся дуже легко розчісується,немає ковтунів ,у вологому стані відчувається гладеньким

Я також наносила бальзам і на корені,і на швидкість забруднення волосся він не впливає!Перевірено!

Після висихання волосся мʼяке,шовковисте на дотик,розсипчасте ,а як сяє!Тільки погляньте!

Воно обʼємне і легке,не обтяжене,але в той же час гладке по довжині без натяку на пухнастість!

Волосся виглядає доглянутим і красивим!

Саме такий ефект очікуєш від якісного догляду!

Ідеально працює в тандемі з безсульфатним шампунем Meloni Hair Rescue Shampoo