Комфор тний базовий крем для шкіри навколо очей
Garnier Brightening Eye cream
Всім привіт ❤️ Другий продукт з подарункової торбинки від Garnier про який мені хочеться розповісти - це крем для тьмяної шкіри навколо очей з вітаміном С. Я його використовую разом з денним флюїдом що надає шкірі сяяння.
Про нього можна прочитати за цією ссилкою:
https://club.makeup.com.ua/post/37906/
Одразу скажу що вся лінійка для обличчя з вітаміном C - це приємне відкриття для мене . Вони настільки ідеально мені підійшли ,що я впевнена що коли мої засоби закінчаться я знову їх куплю.
💙 Упаковка
Дизайн витриманий в гаммі яскравих кольорів та відповідає концепції всієї лінійки. Сам крем знаходиться у видовженій тубі з м'якого пластику, є зручний аплікатор для нанесення.Отвір в аплікаторі достатнього розміру щоб без проблем видавити необхідну порцію продукту. Об'єм 15 мл.
💙 Текстура та аромат
Крем середньої щільності, не занадто густий але і не як флюїд. Колір насичено жовтий з великою кількістю золотистого шимера . Шимер помітний лише на сонці та при яскравому світлі , спочатку я навіть не помітила. Доречі на шкірі під очима його не видно.
Аромат ніжний косметичний, ненав'язливий.
💙 Обіцянки виробника
Формула Garnier Brightening Eye cream містить в собі 4 % вітаміну C, а також кофеїн, ніацинамід та екстракт банана . Крем має зменшувати сліди втоми та освітлювати темні кола,зменшувати набряки .
💙 Використання
Я наношу зазвичай крем один раз в день зранку після сироватки.
При використанні спочатку здавалося що жовтий колір буде тонувати шкіру , але це не так. Він дуже легко розподіляється по шкірі ,швидко поглинається, для нанесення треба зовсім не багато, порції на фото вистачає щоб намастити всю зону навколо ока. Одразу якщо подивитися на шкіру то трохи помітні блискітки . Я робила фото зі спалахом. При поглинанні блискітки стають майже непомітними.
💙 Результат
Мені подобається як крем лягає на шкіру під очима, він робить її сяючою та гладенькою . Я читала деякі відгуки що крем лишає жовті сліди та скочується. В мене такого не було. Крем добре вписався в мою рутину , товаришує з сироваткою, поверх нього можна без проблем наносити декоративну косметику. Крем зовсім не подразнює очі та не викликав жодних негативних реакцій, я навіть наносила його в період коли в мене було загострення алергії на цвітіння
Щодо зменшення темних кіл, то я такого не помітила ,синці в кутку біля очей лишилися на місці, проте косметичний, візуальний ефект є завдяки світло відбивним властивостям.
💙
Тому як висновки я можу сказати що Garnier Vitamin C Eye cream - це гарний ,бюджетний ,базовий крем на кожен день. Думаю що ще не раз його повторю.
Дякую за увагу 🤗
Коментарі (0)