Крем для обличчя та тіла Byphasse
Чи дійсно такий універсальний?
Так як я обожнюю бренд Byphasse, я вирішила спробувати крем Byphasse Moisturizing And Nourishing Cream Face And Body All Skin Types, бо мене привабила універсальність цього засобу, який можна використовувати як для обличчя, так і для тіла.
Але все таки він не настільки виявився універсальним для мене, хоча поки що залишився моїм любимчиком для тіла!
Перш за все, крем має приємну, не надто густу текстуру, яка легко наноситься і швидко вбирається в шкіру. Це дуже зручно, особливо коли поспішаєш вра нці або ввечері перед сном. Він не залишає липкого відчуття, що для мене велика перевага.
Також у нього дуже легкий та проємний аромат, на шкірі майже не відчувається.
Що стосується зволоження, крем дійсно чудово справляється зі своїм завданням. Шкіра стає м'якою, еластичною і виглядає здоровою.
Я спробувала використати його як на обличчі, так і на тілі.
На обличчі мені не дуже сподобався, хоч і вбирається швидко, але якесь некомфортне відчуття залишається!
Все таки для обличчя краще обрати щось інше)
А ось дія для тіла у нього дуже гарна.
Шкіра стала м'якою, зникли подразнення та сухі ділянки. Особливо помітно, як він пом'якшує сухі ділянки шкіри, такі як лікті і коліна.
Склад
Цей крем містить компоненти, які забезпечують зволоження, живлення та захист шкіри, а також надають приємний аромат.
Однак він містить також трішки ароматизаторів і консервантів, які можуть викликати алергічні реакції у дуже чутливої шкіри. На щастя у мне все добре)
А як ви ставитеся до універсальних засобів? Я все таки за те, що б було все окремо 😇
Коментарі (0)