Чистикова Дар'я

Помічники у догляді за волоссям від Meloni

Помічники у догляді за волоссям від Meloni

Вчора розповідала про мої враження від лінійки Meloni — Hair Rescue. Але це не всі продукти, котрі я використовую у догляді за волоссям. Сьогодні мова піде про "помічників", а саме пілінг для шкіри голови та, так звану, sos-маску для відновлення.

Так, це звичайно не обов'язкові етапи, але ці засоби дійсно допомагають досягнути кращого стану волосся. Отже ⬇️

Пакування та основні характеристики

Пілінг представлений у білому пластиковому флаконі з подовженим носиком. Цим носиком зручно наносити засіб одразу на шкіру голови. Кришечка відкручувальна, щільна, тобто засіб не протече; за розміром ця кришечка дуже малесенька, її легко загубити 🤭 Вся необхідна інформація присутня на оборотній стороні флакону.

Цей засіб не відноситься на пряму до лінійки Hair Rescue, тому і колір, в якому виконаний дизайн флакону, відмінний.

Пілінг має гелеву консистенцію прозорого кольору. Аромат ледь-ледь вловимий косметично-кислотний, у нанесенні його взагалі не чутно.

Склад

Розберемо його більш детально:

🔍 AQUA - Це вода, яка є розчинником для інших компонентів.

🔍 GLYCERIN - Гліцерин, що володіє зволожувальними властивостями.

🔍 PENTYLENE GLYCOL - Це розчинник і консервант.

🔍 ETHYLHEXYLGLYCERIN - Ще один консервант і стабілізатор.

🔍 PHENOXYETHANOL - Консервант, який запобігає розмноженню бактерій та грибків.

🔍 AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER - Полімер, який може використовуватися як загусник або стабілізатор текстури.

🔍 GLYCOLIC ACID - Альфа-гідроксикислота (АГК), яка ексфоліює шкіру і допомагає відлущувати погіршені клітини.

🔍 CITRIC ACID - Цитратна кислота, яка може використовуватися для регулювання pH і як антиоксидант.

🔍 LACTIC ACID - Ще одна АГК, яка має ексфоліюючі властивості.

🔍 PANTHENOL - Про-вітамін В5, який зволожує і заспокоює шкіру.

Враження від використання

Використовувала, як зазначено в інструкції, до миття голови шампунем. За допомогою носика засіб зучно наносити одразу на шкіру голови по проборам, далі трохи масажую та залишаю на 2-3 хвилини. Поверх пілінгу одразу використовую шампунь і змиваю вже все разом.

Ніяких негативних відчуттів, печіння чи дискомфорту у процесі не відчуваю.

Відверто кажучи, у мене це перший подібний засіб для шкіри голови, тому особливо ні з чим порівнювати. Але результат від даного пілінгу Meloni вражає:

Зазвичай мию голову зранку, на фото "до" це на наступний ранок до чергового миття до початку використання лінійки HairRescue+пілінг, фото "після" результат через такий же проміжок часу після миття, тобто 24 години, зараз.

Це просто небо і земля 😍 Наразі використовую раз на тиждень. При такій періодичності засіб відмінно очищає від наслідків надмірного виділення себуму, додає додаткового об'єму у коренів, подовжує відчуття чистоти та свіжості волосся.

Вважаю покращення ситуації з випадінням волосся теж заслуга пілінгу, адже все працює в комплексі.

Виробник зазначає, що засіб також може допомогти у боротьбі з лупою. На щастя її у мене немає, але для кого актуально, рекомендую придивитися👌

Сказати що я у захваті від пілінгу, це нічого не сказати. Виявилось, це дуже потрібна річ, особливо, якщо у вас жирний тип волосся, як і у мене.

Пакування та основні характеристики

Маска знаходиться у круглій пластиковій банці, що закручується кришкою. Всередені присутня захисна мембрана також з пластику. Дизайн засобу відповідає загальному настрою лінійки.

Констстенція дуже густа, ніби вершкове масло приємного білого кольору з персиковим відтінком.

Аромат дуже смачний, лимонний, не рiзкий та спокiйний.

Склад

Ця маска має комплексний склад, який спрямований на покращення стану волосся та шкіри голови.

Головні компоненти, такі як гліцерин, екстракти рослин (плаценти, Ламінарії Саккаріни, Fucus Vesiculosus), а також протеїни (гідролізований шовк, протеїн пшениці), забезпечують зволоження, живлення та зміцнення волосся, роблячи його більш м'яким та блискучим. Додатково, вітаміни (В6, Е, В3) сприяють здоров'ю волосся та стимулюють його ріст. Натуральні олії (масло жожоба, кокосове масло, масло зародків пшениці) додають додаткове живлення та захист від пошкоджень. Однак, варто враховувати можливі алергічні реакції на деякі складові, такі як Limonene та Linalool.

Враження від використання

Маска дуже легко розподіляється по волоссю, її потрібно зовсім небагато для досягнення гарного ефекту. Використовую не часто, теж близько одного 1-2 разів на тиждень, та в цьому випадку бальзам-кондиціонер не наношу, інакше волосся може бути перенасиченим. Тримати її потрібно 10-15 хвилин.

Результат від маски мене приємно шокував, волосся ніби після салонної процедури — зволожене, блискуче та пружне. Для мене ідеально, без перенасичення, але з усіма плюсами подібних засобів.

Також виробник зазначає, що маску можна використовувати і на шкіру голови, але тоді я відкатуюсь до ефекту звичайного шампуню у плані чистоти, тобто на ранок волосся точно буде потребувати миття.

Як на мене, ці засоби чудово доповнюють та покращують ефект від лінійки Hair Rescue, рекомендую також звернути увагу на них😉

Дякую за увагу ❤️