Огляд пробників си роваток Joko Blend
Знайомство з доглядом для обличчя від українського виробника
Привіт🌷 Я продовжую знайомство з українським косметичним брендом Joko Blend. На огляді сьогодні сироватки для шкіри обличчя та зони під очима. І найбільше мене тішить, що наші виробники починають заохочувати своїх клієнтів пробниками. А організатором мого чергового знайомства з популярним брендом MakeUp Club, стала Оксанка 🩷 ksnklb Щиро дякую тобі!
І
Пробні зразки сироваток Joko Blend знаходяться у дуже яскравих та приємних оку саше (2 мл).
Що важливо, на зворотньому боці кожного саше із сироваткою вказано склад. Назва сироватки, її дія, дата й термін, усе зазначено на пакуванні.
Отже, які ж саме сироватки Joko Blend?
- Сироватка косметична Гіалуроновий гель з екстрактом равлика (слизу, очевидно) - зволоження й відновлення шкіри, прискорення процесу регенерації, підтримка пружності та еластичності
- Сироватка косметична для комплексного відновлення шкіри (пептидна) - відновлення й активізація процесу регенерації, живлення, пом'якшення, покращення процесу мікроциркуляції
- Сироватка косметична для шкіри навколо очей - зволоження, освітлення, відновленя, зняття набряків, розгладження зморшків
Пробники сироваток були у моєму догляді 3 дні, кожного засобу вистачило достатньо. Залишилося ще трохи сироватки під очі.
Як я використовувала, в якій комбінації у своїй рутині?
Ранок: вмивання з гелем CeraVe, тонер з женьшенем Beauty of Joseon + сироватка Гіалуроновий гель з екстрактом равлика Joko Blend та сироватка під очі Joko Blend
Вечір: вмивання з гелем CeraVe, ретинольна сироватка CeraVe + сироватка Joko Blend для комплексного відновлення шкіри, і сироватка під очі Joko Blend
Почну з сироватки, яка очолила мій рейтинг та дуже сподобалася 💜
Сироватка для обличчя відновлювальна з пептидами Complex Renewal Serum Joko Blend
Аромат горіхово-квітковий, текстура - водянистого лосьйону, без жирності й липкості. Швидко поглинається шкірою, не залишає плівки чи стягнутості.
Я наносила після сироватки з ретинолом CeraVe та соло, в обох випадках, шкіра м'яка, зволожена, приємна на дотик. Алергічних проявів не було.
Склад (коротко, по основним позиціям): вода, гліцерин, олія кісточок абрикосу, олія жожоба, сквалан, гіалуронат натрію (безпечний зволожувач), ефір оливкової олії, стабілізатор, емульгатор... Також присутні пептиди, рослинні екстракти, вітамін Е, ферулова кислота.
Я планую придбати цю сироватку в повнорозмірному варіанті 💜 Мені дуже сподобався її м'який, доглядовий ефект та стан шкіри після неї (хоча, звісно, я не дуже на неї скаржуся), сироватка, дійсно універсальна.
Наступна впевнена друга позиція в моєму рейтингу
Сироватка косметична для шкіри навколо очей Brightening Eye Serum 💜
Аромат - горіхово-трав'янистий (на мій ніс 😅), текстура - кремоподібна, густенька, дещо масляниста за рахунок олій на початку складу. Наноситься легко, але їй потрібен час, щоб шкіра поглинула. На ніч нормально, але зранку, можливо, не буде часу на це. Зволоження просто неймовірне, з першого нанесення, але трохи я сумніваюся за подальше використання чи придбання, через певну маслянистість та важкуватість. Так завжди, не знаєш, що обрати 😅
Склад (коротко, по основному й цікавому) вода, гліцерин, олія жожоба, олія виноградних кісточок, олія насіння чорної смородини, гіалуронат натрію (зволожувач), ефір оливкової олії (пом'якшення, окклюзія), присутні пептиди, вітамін Е.
Крем-сироватка мені сподобалася за своїм ефектом зволоження, пом'якшення, але я не впевнена, що купила б її надалі, бо всі ці олії та натупальні екстракти дуже добре працюють на моїй шкірі, але врешті викликають алергію. Або ж треба чергувати.
І наостанок, суміш сироватки Elizavecca та гелю Holika з алое 😅
Сироватка Гіалуроновий гель з екстрактом равлика
Hyaluronic Acid Gel With Snail Extract 💜
Аромат - квітково-спиртовий, текстура - класична гіалуронова сироватка з бульбашками.
Наноситься дуже легко, поглинається швидко, не залишає плівки чи пересушення. Я нічим не закривала цей гель, який наносила після тонеру зранку. Але знову ж таки, моя шкіра зараз в нормальному стані, з комплексним доглядом, тому ця сироватка добре поглиналася шкірою. Зволожена, м'яка, рівномірний тон без стягнутості.
Склад: вода, екстракт слизу равлика, гліцерин, гіалуронат натрію (зволожувач), етилгексилгліцерин ("зелений" консервант), феноксиетанол (допустимий консервант), екстракт соку листя алое та віддушка.
Навряд чи буду купувати повнорозмір, хоча, пробник можна мати в косметичці, на випадок подорожі чи екстренної потреби зволожити чи заспокоїти шкіру.
Коментарі (0)