Гала 💟 Ольга

Порожні баночки

Порожні баночки

ВОЛОССЯ

  • Кондиціонер для інтенсивного відновлення та зволоження волосся Chaban Natural Cosmetics

Інгредієнти: авокадо, вітамін е, молочна кислота, олії

Обирала за складом, шукала олію авокадо, хотіла спробувати як буде завиватись волосся без жирних спиртів. Виявляється стало легше змивати засіб зі шкіри та ванни, але глибоке зволоження відсутнє - волосся менше в'ється. Тож засіб мені сподобався, може бути базовим, але якщо використовувати додатково маску для більш завитого локона, а якщо не треба той локон, то волосся розчісується без проблем.

Помітила що молочна кислота мені до лампочки. Це я про те, що не глибоко зволожує, не завиває волосся.

  • Кондиціонер для укріплення волосся з фітостеролом гірчиці Chaban Natural Cosmetics

Інгредієнти: авокадо, молочна кислота, олії

Основні інгредієнти схожі. Стосовно укріплення не знаю, бо використовую олії на корені волосся раз на тиждень, можливо це дає потовщення волоссю.

Добре кондиціонує, волосся розсипчасте, базовий кондиціонер.

  • Комплекс 5 олій для волосся Vins

Склад: реп'яхова олія (екстракт), натуральні олії: оливкова нерафінована, мигдалю, касторова, жожоба; токоферолу ацетат (вітамін «Е»); натуральні ефірні олії лаванди і сандалу.

Як наношу маску розповідала в дописі https://club.makeup.com.ua/looks/36405/

Мені цікаво робити цей експеримент, розумію, що він довготривалий.

Олія приємна, шкірі голови подобається.

ОБЛИЧЧЯ

  • Заспокійливий SOS-крем для чутливої шкіри MyIDi

Інгредієнти: жожоба, кофеїн, моринга, оливкова олія, пантенол

Інтенсивний засіб для профілактики та боротьби з куперозом і розацеа.

Звичайно одного пробника замало, щоб вирішити питання. Але по відчуттям крем комфортний. Якщо я після нанесення піду прибирати хату, активно рухатись, то відчуваю наче плівка є на обличчі. Мені таке не дуже приємно, але при нанесенні на ніч крем не відчувається.

  • Відлущувальний гель для обличчя Q+A

Використовувала восени, коли шкіра більш жирна. Консистенція густа з вкрапленнями грудочок. При щоденому використанні спочатку не сушив шкіру, але потім почав. Стала використовувати менше, а потім як гель для душу. Дуже великий об'єм. Мені таке відлущення не підходить, бо руйнує захисний бар'єр шкіри. Я за убтани.

  • Пінка для вмивання Шовк і квіти Korica

Приємна пінка, не сушить шкіру, достатньо очищує. Мені не звично використовувати такий спосіб очищення, я полюбляю гелі. Розхід в неї не великий, але я на радостях більш швидко її завершила.

ТІЛО

  • Поживний крем для рук” Wild Bloom” Korica

О БОГИ, який це аромат. 😍Неймовірний. Він дійсно зволожив мою травмовану, висушену, тонку шкіру рук. Приємний аромат, нестандартний, але чи це ок, бо натуральна косметика має буте без аромату/ не так сильно пахне. Принаймні крем працює, хочу замовити більший об'єм.

  • Крем для рук, зволожувальний Bishoff

Інгредієнти: виноградні кісточки, морські водорості, мінерали

Цей крем більш водянистий, легкий. Приємний на шкірі, швидко вбирається, не залишає липкості, плівки. Має аромат конвалії як на мене. Але для не травмованої шкіри без особливих запитів. Мені зволоження не вистачило, може через малу дозу крему.

  • Крем для рук, живильний Bishoff

Інгредієнти: вітаміни, зародки пшениці, мінерали

Оце вже більш підходящий під мої потреби крем. Живить, бореться з сухістю. Має легкий парфумований аромат. Повну версію я би спробували.

  • Зволожувальний б'юті-міст для тіла MyIDi

Інгредієнти: абрикосові кісточки, алантоїн, амарант, бета-каротин, бораго, вітамін а, вітамін е, гіалуронова кислота, колаген, кофеїн, мед, обліпиха, пантенол, пептиди, ретинол, спіруліна

Мені не сподобався аромат, відчуття плівки.

  • Кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці" Bisheffect

Пластівців мені вистачило на одну ванну та 10 ванногок для ніг.

Ванночки перед сном давали мені гарно відпочити, міцніше поспати, що задаз дуже необхідно.

Одна ванна мене теж розслабила, але ванночки для ніг сподобились більше. Можливо після курсу повноцінних ванн я зміню свою думку, але цого пакетика на курс не вистачить. Буду замовляти щє однозначно.

Легко розчиняються у воді, додавала ефірних олій для аромату. Дуже задоволення цим відкриттям для міцного сну.

Останнє фото - це викинуті в смітник пробники від Чуттєво, бо я не використала їх до кінця строку придатності. Натуральні косметичні продукти мают коротке життя, тож ця картина мені нагадування купувати відповідно до своїх потреб/ частоті використання, щоб більше не бачити таку сумну картину😔

Порожні баночки
Порожні баночки
Порожні баночки