Помада для губ з шикарним доглядовим ефектом
Lip Butter від італійського бренду ViSTUDIO
Знайти помаду для мене не так вже й легко, бо то колір не підходить, то вони сушать губи, то скочуються, то ще щось ...
Нещодавно я побачила у спільноті помаду-бальзам від італійського бренду ViSTUDIO, який не тестує свої засоби на тваринах 🐇 і я також вирішила спробувати її, обравши для себе 702 відтінок.
Оформлення та пакування ⬇️
Напочатку засіб був запакований в глянцевий пакетик на якому можна знайти короткий опис засобу та іншу інформацію про виробника. І тут же вказана кінцева дата терміну придатності помади-бальзаму.
Всередині сам футляр був надійно запаяний слюдою (це гарантує, що до вас цим засобом точно ніхто не міг скористатися).
Фото пакування залишаю в галереї.
Саме оформлення таке естетичне та водночас мінімалістичне 😍 Мені так сильно подобається його упаковка 👀
Футляр виконаний зі щільного білого пластику. На ньому є гравіювання-надписи в золотому кольорі з переливами рожевого золота - ДУЖЕ естетично 💖
Тут же є кольорова відмітка самого відтінку помади-бальзаму.
Кришка відкривається і закривається легко з характерним клацанням. Тут все надійно і можна спокійно класти засіб в сумочку, бо не зіпсує її і нічого всередині не пофарбує.
Колір помади-бальзаму 💄
Повторюся, що у мене 702 відтінок помади-бальзаму, і в гріфелі він темнішим, аніж він є насправді. На свотчі та на губах це такий, карамельно-персиково-рожевий, теплий відтінок. Один з ідеальних нюдових відтінків на мій погляд.
Формат, аромат та текстура ⬇️
Помада-бальзам має механічний формат, можна сказати як помада-олівець (прокручується знизу, для виходу стіку із футляру).
Аромат легенький - косметичний (приємний та ненав'язливий). Смак відсутній і це мене дуже радує.
Текстура стіку тверда (тобто тримає форму, не буде танути навіть влітку), але трошки масляниста, оскільки це не просто помада, а помада-бальзам, яка містить в собі такі цінні та поживні олійки як олію макадамії та кокосову олію.
Не містить блискіток.
У використанні та ефект після ⬇️
Формула помади-бальзаму ШИКАРНА. Вона, таючи під теплом шкіри губ, дуже м'яко ковзає по губам і при цьому гарно промальовує їх, заповнюючи серединку, так і прекрасно промальовує контур, не виходячи на кордони.
По відчуттям - відчувається як звичайний бальзам для губ, тобто дуже комфортно, без відчуття липкості під час носіння.
Не розмазується та не забивається у складки.
Доглядові функції⬇️
Засіб шикарно зволожує, пом'якшує та живить шкіру губ. Наповнює її необхідною кількістю вологи, тим самим відновлює та розгладжує шкіру губ 👄
Поживна формула помади-бальзаму здатна захищати губи від негативного впливу навколишнього середовища.
Візуально з цією помадою-бальзамом губи виглядають дуже соковито.
Стійкість тут добра, засіб тримається на губах ~3-4 годин, він також добре витримує перекус. При повноцінному прийому їжі з'їдається, але залишає на губах легкий тінтуючий відтінок. І навіть після того, як самого відтінку вже немає на губах, ефект зволоження на них й досі залишається присутнім.
Демакіяж:
Його можна стерти серветкою, або пінкою для вмивання .
Підсумок ⬇️
Я прям дуже задоволена цією помадою-бальзамом, бо окрім ніжного нюдового відтінку, вона ще й має прекрасні доглядові властивості. Я вважаю, що це чудова знахідка з шикарною шикарною якістю 👌🏻
Моя щира рекомендація 🧡
Коментарі (0)