Hrystja_

Catrice Plumping Lip Liner…

Catrice Plumping Lip Liner…

Колись, в рекомендаціях однієї блогерки зустріла цей олівець. Вона навіть казала, що купила його за порадами своїх глядачів. Він мав шалену популярність. Відтінок 060.

Тож купила його собі і я. Ще минулого літа.

І я зрозуміла, чому він такий популярний.

Олівець в мене вже закінчується, тож я вирішила купити новий. І ніде його не змогла знайти. На жодному сайті, де замовляю косметику.

Всі відтінки є, а саме цього 060 нема. Я не знаю, куди він зник, чи вже його знімають з виробництва.

Але, я таки його знайшла😮‍💨.

Catrice Plumping Lip Liner…

Це олівець- максимайзер, який створює ідеальну форму губ. Я не знаю, як йому це вдається, але з ним губи виглядають значно більші.

Його формула складається з олії перцевої мʼяти і технології Maxi-lip. Саме ці компоненти надають обʼєму і зволожують губи.

Олівці для губ в мене суто для контуру, на всю поверхню я їх не люблю наносити, більше люблю помади, а тепер взагалі перейшла на блиски.

Цей олівець робить досконалу форму. Кремова текстура, швидке і легке нанесення. Пахне мʼятою. І має охолоджувальний ефект. Текстура масляна, нанесення ідеальне.

Ще він водостійкий, набагато довше тримається, ніж звичайні олівці. Тут ефект наповнених губ працює на 100.

Відтінок універсальний. Як з якого ракурсу глянути. Тут він ніби і коричневий, і рудий, і рожевий. Але більше заходить в холодний, ніж в теплий. Саме тому він і є такий популярний.

Цей олівець рекомендую всім💗.