Ta_nyaaaaaaa

Парфумований спрей для тіла і волосся «Піна Колада» від Bioselect

З грецьким брендом Bioselect натуральної косметики я розпочала знайомство уже раніше. Так, я уже розповідала про чудову, ніжну пінку для вмивання, яку з радістю продовжую використовувати щодня - https://club.makeup.com.ua/post/37660/

Спрей для тіла знаходиться у пластиковому напівпрозорому флаконі з пластиковим дозатором.

Загалом виглядає доволі просто, найбільше в очі кидається оранжевий прямокутник з написом про олії у складі та золотистий логотип бренду.

Об‘єм становить 100 мл.

Вартість коливається від 380 до 495 грн.

❗️ Зараз на нього дуже приємна ціна, тому раджу звернути увагу)

Дозатор у форматі спрею. Розпилює рівномірно, широко, не плюється.

Легкий у використанні.

Продукт має легку, водичкову і зовсім не жиру текстуру, незважаючи на олійки у складі. Навпаки, при нанесенні на шкіру, відчуваю її пом’якшення і зволоження.

Нагадую, що бренд Bioselect випускає натуральну косметику.

Так, косметика є веганською і не тестується на тваринах.

Парфумований спрей містить у своєму складі:

🧪 вітамін е

🧪 касторову олію

🧪 ефірну олію апельсину

🧪 кокосову олію

🧪 саліцилову кислоту

Бачила у дописі красуні SKOMSKA певні насторожені стосовно спирту у складі. Так, він дійсно є і на першому місці.

Проте за весь час використання я не помітила його пагубної дії на волосся. Можливо це пов’язане з тим, що не використовую спрей у великій кількості (бо аромат хоч і легкий, але інтенсивний), а можливо і з тим, що не використовую на волосся щодня. На тілі ж отримую легке зволоження, це помітно відразу після нанесення і ще декілька годин.

Цим спреєм користуюся близько місяця, і він встиг стати моїм улюбленцем.

🤭 Примітка: не лише моїм, подруга теж захотіла собі такий, бо закохалася серед тюльпанового поля у нього з першого вдиху!

Отож натиск на дозатор - і мене зустрічає соковитий, дещо кисленький апельсин 🍊

Десятки секунд і до апельсину приєднується тропічний кокос 🥥, однак він наче чаша, що наповнена ніжним кокосовим молоком.

Декілька хвилин по тому, кокос з апельсином занурюються у море спецій, які доволі інтенсивні протягом усього звучання аромату.

Незважаючи на пахощі, що нагадують набір прянощів, аромат спрею для мене доволі свіжий і легкий, передусім завдяки апельсину. Той же апельсин я відчуваю першочергово при розпиленні аромату.

Крім цього, спрей виявився доволі освіжаючим для мене, адже його я уже неодноразово використовувала за межами дому під пекельним сонечком, коли температура перевищувала + 20 градусів у тіні!

❗️ Також я б хотіла зазначити, а то й наголосити на тому, що у цьому парфумованому спреї я відчуваю аромат не так свіжого апельсину та кокоса, як їх суміш з ефірними оліями. Це звучить дуже нестандартно і дійсно трішки «на натуральному».

Однак хочу тут же і зазначити, що 4 із 5 людей, яким вдалося послухати аромат, він сподобався.

Щодо стійкості. На мені спрей доволі стійкий. На одязі та волоссі відчуваю його навіть наступного дня, але уже не так інтенсивно. Також з часом аромат стає більш теплим та кокосовим, запах прянощів дещо стихає.

«Піна Колада» тягнеться стійким шлейфом і, окрім питань подруги, я зловила питання від незнайомців стосовно аромату. Чомусь усі думали, що це парфуми 🙈

Такий парфумований спрей виявився для мене чимось абсолютно новим і дуже приємним. Пов’язано це передусім з тим, що я звикла до дуже солодких парфумованих спреїв (колишня фанатка VS на місці ✌🏻), а також синтетичних запахів, що часто бувають приторними. У Bioselect - це легкий та водночас насичений аромат, від якого віє натуральними ефірними оліями. Це дуже благородний аромат. І він став для мене чимось надзвичайно цікавим. Таким, що не пробувала нічого подібного раніше, як мені здається.

Тому з радістю забираю його у літо, на теплу пору і в невеличку подорож 🥰