classisinternal

Мій аромат дня

Мій аромат дня

Чи комбінуєте ви парфуми?

Я роблю це рідко, але є композиції, звучання яких мені не приносить насолоди на 100%, тому тут і приходить на допомогу інший парфум.

Сьогодні я згадала, що маю Chanel Chance edp у семплі, який все ніяк не можу закінчити. Я б його охарактеризувала як жіночий фужер, але багато хто відносить аромат до шипрових представників. Прохолодне звучання з цитрусами та пачулі, які часто можна зустріти в парфумерії Chanel. Квітів я в нотах майже не вловлюю. Пачулі тут холодні, додають офіціозу. Не зовсім описують мене як особистість, я полюбляю щось веселіше)))

Мій аромат дня
Мій аромат дня
Мій аромат дня

І тому, я розбавила цю серйозність ароматом Montale Wild pears.

Старт - солодкий лимонад дюшес. Це настільки натуралістично, що аж відчуваю ігристі бульбашки на перших секундах🤩

Згодом фруктовість йде на другий план і в гру вступають квіти. Багато хто в цьому знайшов великий мінус, так як їх улюблена солодка груша зникає і залишається квіткова пудра (кажуть, що є відлуння ретровості). Для мене ж в базі аромат дуже схожий на Chanel N5 L’eau. Важко описати чому, піраміди в них різні, але так я відчула. Можливо я вловила схожий квітковий блок, можливо мускус пудровий, або це ваніль? Я люблю пʼятірку в версії l’eau, бо для мене це камбек в дитинство🤗

Думаю, не треба пояснювати чому ж я вирішила заміксувати парфуми Montale і Chanel))

Скажу одне - якщо ви любитель парфумерії Chanel, спробуйте Wild pears. Цікаво спостерігати за ароматом, що трансформується з веселої солодкої груші в жіночну витончену пудровість.