Anna_feerie

Колаген зі смаком полуниці

Колаген зі смаком полуниці
Колаген зі смаком полуниці

Я намагаюсь постійно приймати колаген (але не стільки для краси, скільки для здоров'я - адже піклуюсь про суглоби та сполучну тканину 🥰). І більшість виробників пропонують не дуже смачні суміші, будемо відвертими. Але польський бренд AllNutrition зумів мене по-хорошому здивувати, бо в нього я знайшла реально смачні варіанти з максимально хорошими складами🤗.

Комплекси колагену допомагають мені менше хрустіти)). Бо раніше дуже сильний хруст бував, коли, наприклад, встаєш навшпиньки та спускаєшся на підлогу).

Колаген зі смаком полуниці
Колаген зі смаком полуниці

В середині баночки білий порошок, який необхідно розводити з холодною водою. Для точного дозування є мірна ложечка, тож все доволі зручно. Однієї баночки вистачає на 20 днів.

Склад мені дуже подобається, окрім гідролізованого колагену виробник додав амінокислоту L-proline, глюкозамін, МСМ (сірку), вітамін С, В6 та магній. Приємно також, що в якості барвників використані натуральні екстракти рослин💜.

І, нарешті, до смакових особливостей: по-перше, порошок пахне полуницею. При розведенні з водою аромат стає більш насиченим, а колір - рожевим. Щодо смаку, то я не можу сказати, що він саме ягідний, мені він просто приємний та солодкий без конкретної полуниці)). Але жодних неприємних відчуттів (чи післясмаку кісткового бульону нема, що найголовніше).

Взагалі топовий смак в цій лінійці - це ананас, от він один в один як ананасовий сік Сандора, обожнюю😄. Додам ще різні варіанти, щоб ви могли обрати саме той смак, як вам найбільше подобається🤗.