БЮДЖЕТНІ ЗАСОБИ ДЛЯ ВОЛОССЯ від Profi Style!
Що сподобалось, а що ні? Читай в дописі+ результат!
З засобами для волосся від українського виробника 🇺🇦 познайомилась 1,5 роки тому, коли їх мені подарувала подруга. Бренд до того був мені зовсім невідомим, хоча це дивно, оскільки заснований він у 2007 році.
Коротко про бренд:
Profi Style – український бренд косметики, заснований компанією ВІКІ, що працює з 1993 року. Бренд створений з урахуванням потреб професійних стилістів і використовує високоякісну сировину від світових лідерів, таких як BASF і Givaudan. Вся продукція проходить суворий контроль якості у власній лабораторії. Непогано для українців, чи не так?
Profi Style пропонує широкий асортимент засобів для догляду за волоссям, включаючи продукти для стайлінгу, технічні лінії та засоби для чоловіків, що робить його популярним серед професіоналів у сфері краси.
Які засоби з продукції спробувала я?
- Шампунь для волосся, з сатиновою олією.
- Маска-спрей "Миттєве відновлення".
- Бальзам-флюїд з маслом Аргана.
- Двофазний кондиціонер для волосся.
Про моє волосся:
Я маю жирний тип шкіри голови (частота миття: через 1 день, інколи щоденно) + освітлене і пошкоджене волосся (пухнастість на кінчиках).
Тепер розповім коротко про кожен продукт.
1. Маска-спрей "Миттєве відновлення" Profi Style.
Довго тягнути не буду, тому відразу скажу: ЦЕ МІЙ ФАВОРИТ СЕРЕД ЗАСОБІВ PROFI STYLE!
Перше, що привернуло мою увагу, – це зручність використання. Формат спрею дуже практичний, дозволяє легко розподіляти продукт на волосся. Структура маски кремоподібна.
Використовувала спрей після шампуню з сатиновою олією Profi Style і бальзаму для волосся.
Наносила на вимите, вологе волосся по довжині, відступивши кілька см від коренів.
Враження:
Маска полегшує розчісування волосся, навіть освітлене і пошкоджене, яке без спеціальних засобі розчісувати, не вириваючи ой як складно!
Суттєвим плюсом дії маски є її термозахисні властивості, оскільки вона створює захисну плівку, яка запобігає пошкодженню волосся під впливом засобів для стайлінгу.
Після застосування маски волосся візуально стає гладеньким, доглянутим, зволоженим та менше заплутується.
2. Шампунь з сатиновою олією Profi Style.
Призначений для сухого, пошкодженого та освітленого волосся.
Консистенція середня, розхід економічний, оскільки шампунь чудово піниться. Аромат ніжний, приємний і ненавʼязливий, але при цьому залишається на волоссі після миття, додаючи відчуття свіжості на весь день.
Враження:
Шампунь добре справляється з очищенням шкіри голови, не викликаючи сухості або подразнень. Це важливо для тих, у кого чутлива шкіра. Волосся залишається гладким навіть без застосування кондиціонеру! Сатинова олія дійсно робить свою справу – волосся виглядає здоровішим і більш доглянутим. Після кількох тижнів регулярного використання я помітила, що моє волосся стало менш схильним до заплутування.
Тому шампуню однозначно лайк, його точно буду повторювати.
3. Бальзам-флюїд з маслом Аргана Profi Style.
Застосовувала як на сухе, так в на вологе волосся, наносила лише на кінці!
Цей засіб для мене виявився спірним. З однієї сторони суттєвим плюсом є його термозахисні властивості, а з іншої - жахливе дозування (дозатор одномоментно видає велику кількість засобу: якщо нанести усю дозу однократно жирність голови після миття вам забезпечена!).
Щодо ефекту можу сказати, що засіб дещо зволожує волосся, робить його більш слухнянішим.
4. Двофазний кондиціонер для волосся Profi Style.
Засіб, дію якого я не зрозуміла. Моє волосся він не зволожив, а навпаки - ніби підсушив кінці, розчісування не полегшив, ніякого блиску і шовковистості на моєму волоссі не було.
Аромат також не сподобався: якийсь різкий і неприємний.
Висновок:
На фото результат застосування шампуню, маски і бальзаму-флюїду.
Загалом продукція Profi Style мені сподобалась, вона зацікавила своєю дієвістю (за виключенням кондиціонеру) і доступністю, тому я з задоволенням буду тестувати і інші їх засоби для волосся.
Виникає тільки одне питання: чому я не познайомилась з брендом раніше?!
А ви користувались продукцією Profi Style? Що саме сподобалось?
Коментарі (0)