Трошки про догляд за тілом
Made in Ukraine 🇺🇦
Наступає літня пора, а це час, коли нам хочеться щоб шкіра була ніжною та гладенькою, трошки засмаглою та сяючою, приємною на дотик та безперечно вабила улюбленими нотками парфумів або ж парфумованого догляду для тіла. В цьому сезоні моїм основним помічником в цьому питанні став бренд MARÊVE. По опису на сайті я вибрала для себе продукти з серії Rose Wine, яка присвячена квітковому звучанню з нотами жасмину та квітки імбиру, приправлених солодко-пряною ваніллю та соковитим ароматом зеленого мандарину. Скажу чесно - боялась, що запах буде важким та засолодким для весни/літа, але це виявився ніжний квітковий аромат з легкою цитрусовою кислинкою (мені дуже подобається).
Парфумований гель для душу має приємну текстуру з перламутровим блиском; гарно піниться і зволожує шкіру, не стягує; в складі містить масло ши та кокосу, за рахунок чого живить шкіру. Дозатор працює чудово, пляшечку вже майже закінчила і все ок. Щодо запаху - на шкірі я його відчуваю протягом годин трьох, але на одязі він залишається навіть на наступний день.
Міст для тіла Rose Wine - це те, що зручно використовувати прямо перед виходом, бо всмоктується він миттєво; тут історія не про зволоження, а про ніжне сяяння та стійкіший аромат. Шимер дуже дрібненький, тому на шкірі виглядає природньо, на одязі слідів не залишає; аромат має такий же як і гель для душу, тільки трошки яскравіший. Про дію феромонів нічого сказати не можу, але я і не розраховувала на якийсь ефект в цьому плані😅. Додам ще враження від розпилювача - працює чудово, користуюсь вже більше місяця і нарікань поки не маю.
Спробувала також масажну парфумовану свічку з серії Gold Champ. Цей продукт вже має більш солодкий фруктовий аромат, мені нагадує випічку з персиками. Це була моя перша свічка для масажу і я отримала доволі цікавий досвід - масляна суміш, що утворюється при плавленні свічки, дуже приємна, трошки зігріваюча, непогано всмоктується; за рахунок олій кокосу, ши, винограду та макадамії має живильну дію; запах не дуже стійкий, але приємний. В цілому спробувати варто, допоможе розслабитись ввечорі.
Коментарі (0)