Mila__Mi

Коли не можеш визначитися

Я неодноразово писала, що дуже люблю альгінатні маски від Joko, настільки люблю, що можу спокійно брати її більшому обсязі.

Колись я також пробула гідрогелеву маску бренду (з какао) і вона мені дуже сподобалася.

Побачивши, що у бренда вийшов набір з 5 масок міні-формату і посудом для змішування, я точно вирішила, що мені потрібно його придбати.

Що входить до набору ⬇️

▫️2 альгінатні маски (одна з гіалуроновою кислотою, інша з екстрактом алое та зеленого чаю)

▫️2 гідрогелеві маски (одна з волошкою, інша з календулою)

▫️1 глиняна маска

▫️посуд для приготування масок - пластикова мисочка та лопатка для змішування

Мисочка доволі глибока, виконана з пластику. Я давно хотіла придбати собі такого плану мисочку, оскільки моя подвійна була не зовсім зручною у використанні. Тож, оскільки я доволі часто роблю різні масочки, даний набір був для мене чудовою знахідкою.

Лопатка/шпатель просто ідеальна, як для змішування масок, так і для нанесення масок (краще навіть, чим я купляла свою силіконову на кінці).

Маска формату 20 г - чудовий варіант для першого затесту засобу.

Дизайн мінімалістичний і кожну їх альгінатку (звичайно окрім надписів) відділяє кольорова смужка на пакетику. В даному випадку вона блакитна.

На зворотній стороні можна знайти інформацію про засіб: опис, склад та детальна інструкція по застосуванню.

СКЛАД 🧪
Діамантова земля - складається переважно з останків діатомових водоростей. Дбайливо відлущує ороговіли клітин епідермісу, глибокого очищує пори і вирівнює загальний рельєф шкіри.
Альгінат (sodium alginate) - солі альгінових кислот/природні гелеутворювачі, які отримують з деяких видів морських водоростей, найчастіше - ламінарії. Зволожує та заспокоює шкіру.
Сульфат кальцію - очищує та матує шкіру.
Гіалуронова кислота - зволожує та утримує вологу, регенерує, загоює та захищає.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
Ретиніл пальмітат (віт. А) - пом'якшує підвищує еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки. 
Екстракт череди - знімає запалення, надає антисептичну дію, заспокоює; особливо рекомендована для жирного та проблемного типу шкіри.
Екстракт квітів ромашки - має протизапальну, загоювальну, антиалергічну дію.
Mica - мінерал шаруватих силікатів (нешкідливий); сяючі часточки у масці; абсорбує зайвих жир.
Діоксид титану - порошок (основа маски), здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром.
Ультрамарин - натуральний неорганічний пігмент, некомедогенний; ідеальний для чутливої шкіри.
Ефірна олія меліси - знижує жирність шкіри і бореться з акне і також знімає запалення.

Аромат, колір та текстура ⬇️

▫️аромат маски квітково-фрутовий, трохи кисленький.
▫️колір блакитний, при змішуванні з водою стає насичено блакитним - аквамарин.
▫️текстура порошкоподібна.

При застосуванні дуже раджу почитати інструкцію, якщо ви раніше не робили подібних масок.

Пропорції потрібні 20 г маски (один пакетик) і ~50 мл теплої води, я відміряю мірною ложкою, або на око, щоб вийшла консистенція густої сметани.

Також раджу не економити і не розтягуйте маску на два рази, бо ви не побачите тієї діє, як потрібно при накладанні маски товстим шаром. І також важливо швидко її замішувати, бо застигають вони доволі швидко.

Під маску наношу зволожуючу сироватку, аби був ще кращий ефект. Тримаю на обличчі ~ 20 хвилин. Після використання змиваю маску теплою водою і наношу подальший догляд.

Щодо ефекту після використання:
💦 маска добре зволожує шкіру
💦 розгладжує та пом'якшує
💦 вирівнює тон та надає свіжості

Шкіра з нею справді виглядає більш свіжішою і відпочившою. Ця маска тепер у мене одна з фаворитів у бренда 👌🏻

На цю масочку я раніше писала детальний допис і брала її в більшому форматі.
https://club.makeup.com.ua/post/31088/
Дуже вона мені полюбилася і точно буду її повторювати.

Маска формату 20 г, також в мінімалістичному форматі, але вже з зображенням квітки волошки.

На зворотній стороні можна знайти інформацію про засіб: опис, склад та детальна інструкція по застосуванню.

СКЛАД 🧪
Глюкоза (виноградний цукор) - бере активну участь у водно-сольовому обміні, забезпечуючи енергією живі клітини шкіри.
Альгінат (sodium alginate) - солі альгінових кислот/природні гелеутворювачі, які отримують з деяких видів морських водоростей, найчастіше - ламінарії. Зволожує та заспокоює шкіру.
Екстракт квітів волошки - тонізує, регенерує, знімає набряклість, розгладжує дрібні зморшки, знімає роздратування. Регулює секрецію сальних залоз, скорочує пори.
Трипептид (гексаноіл дипептид-3 норлейцину ацетат) - очищує, прискорює поверхневе оновлення шкіри, освіжає та помітно розгладжує зморшки і загалом покращує зовнішній вигляд шкіри.

Давно хотіла спробувати їх квіткові масочки, бо тут і справді присутні квіточки 😍

Аромат, колір та текстура:
▫️аромат: напочатку сам порошок мав аромат чорничного йогурту, але при змішуванні і на обличчі я вже відчувала ніжнесенькі квіткові ноти, от як справді пахнуть блакитні квіти, наче такою чистотою, свіжістю.

Парфуми з таким ароматом були б ідеальними на літню пору року. Мені дуже сподобався її аромат.

▫️колір та текстура: ледь блакитний порошок, має дрібніший помол, аніж альгінатні маски. Він наче такий, пудровий. І також тут є чимала кількість сушених квітів волошки. І виглядає це дуже красиво 😍

До порошку додавала води на око, аби її вистачило для змішування і отримання необхідної, однорідної пастоподібної консистенції. Важливо дуже швидко її замішувати, бо вона застигає швидше альгінатних.

Але, як на диво, пробуючи гідрогелеву маску вдруге в житті, вона в мене вийшла просто ідеальною. Щоправда з нею я виглядаю як хмаринка 😅 Але це красиво.

Наносила маску звичайно на очищену шкіру обличчя, попередньо на яку наносила зволожуючу сироватку.

Тримала на обличчі ~ 20 хвилин. Після використання змивала маску теплою водою і наношу подальший догляд.

💙 маска надає легенького зволоження
💙 дає м'яке очищення, трохи зменшує запалення та надає шкірі природнього рум'янцю

Цікаво було її спробувати 👌🏻

Стандартний формат пакету 20 г, але на відміну від альгінатних та гідрогелевих масок, ця розрахована на 2-3 використання

Оформлення глиняних масок бренду, відрізняється великими кольоровими, англійськими літерами. В даному випадку воно фіолетові.

СКЛАД 🧪
Каолін (біла глина) - природній абсорбент.
Кукурудзяний крохмаль - пом'якшує, захищає, абсорбує та надає оксамитовості.
Пудра перлів - сприяє швидкій регенерації тканин, зменшує висипання, запалення та почервоніння! захищає шкіру від впливу УФ-променів, пом'якшує, має відбілюючу дію та надає детокс дію.
Гіалуронова кислота - зволожує та утримує вологу, регенерує, загоює та захищає.
Екстракт стручків ванілі - пом'якшує, захищає та діє як емолент.

▫️аромат, от точнісінько як булочка з корицею. От скажіть мені, це законно робити такі ароматні засоби? 😄 Хоча вже при нанесенні на обличчя я відчуваю аромат самої білої глини та ванілі (її екстракт до речі є у складі)

▫️колір молочний.
▫️текстура порошкова/пудрова, дрібного помолу.

Додавала невелику кількість порошку в мисочку, намагалася насипати половину того, що було в пакетику, оскільки виробник зазначає, що засобу вистачить на 2 рази, тобто по 10 г для одного застосування. Але вже під час користування зрозуміла, що її точно вистачить на 3 рази.

Води також додавала на око, аби вийшла однорідна пастоподібна консистенція.

Наносила на чисте обличчя одразу після вмивання. Тримала ~ 10 хвилин (можно і 15 хвилин).

Потім йшла змивати її теплою водою і зрозуміла, що все ж таки багатенько її нанесла (товстим шаром), тому довго прийшлося змивати 😁

💜 освітлює шкіру та чорні цятки
💜 вирівнює тон, зменшує запалення та пом'якшує шкіру

Гарна глиняна масочка за своїм ефектом 👌🏻

Маска формату 20 г, також в мінімалістичному форматі, але вже з зображенням квітки нагідка.

СКЛАД 🧪
Глюкоза (виноградний цукор) - бере активну участь у водно-сольовому обміні, забезпечуючи енергією живі клітини шкіри.
Екстракт квітів нагідка - надає бактерицидну, дезінфікуючу та протизапальну дію.
Ретиніл пальмітат (віт. А) - пом'якшує підвищує еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки.

▫️аромат маски мені нагадує свіжі, жовті квіти кульбабки з молочною ноткою, наче вершковий йогурт. І до речі, що приємно радує - аромат відчувається і на обличчі, чим приносить задоволення під час використання.

▫️ колір молочний. Текстура порошкоподібна - пудрова з сушеними квітками нагідка.

До порошку додавала води на око, аби її вистачило для змішування і отримання необхідної, однорідної пастоподібної консистенції. Важливо дуже швидко її замішувати, бо вона дійсно застигає швидше альгінатних масок.

І як бачите по фото, вона в мене не дуже то й і вийшла ... Бо мене відволікли і я повільно її замішала 🤪 Але, дякую Богу, що на її дію це ніяк не вплинуло.

Наносила маску звичайно на очищену шкіру обличчя (в даному випадку без сироваток).

Тримала на обличчі ~ 20 хвилин. Після використання змивала залишки маски теплою водою і наносила свій подальший догляд.

🏵️ чудово зволожена та сяюча шкіра
🏵️ більш пружна та гладенька шкіра
🏵️ зменшує запалення, звужує пори та вирівнює тон обличчя

Цю маску додала до списку своїх фаворитів і точно буду її повторювати 🥰

Дуже класний набір доглядових масочок для обличчя з посудом для їх замішування.

Прекрасний варіант, як для затесту декількох видів масок, особисто для себе. Так і чудовий варіант подарунку мамі, сестрі, подружці, або колезі.

Рекомендую 🧡