Бо без неї ніяк
Віск, шугарінг, лазер, фотоепіляція... це все дуже круто, але без бритви я не уявляю свого життя.
І я знайшла ту комфортну, що буде зі мною цього літа. Знайомтеся, Venus Deluxe Smooth Sensitive від Gillette. З нею я сказала "бувайте" подразненням.❤️
Поговоримо саме про епіляцію ніжок, бо я обираю різні шляхи видалення волосся для різних зон і для них не знайшла нічого кращого, ніж бритва.
Моя шкіра світла і досить чутлива, і леза цієї бритви розроблені спеціально для таких випадків. В результаті вдається отримати гладенькі ніжки без сюрпризів у вигляді подразнень чи подертої шкіри. Якби я мала таку в шкільні роки, можливо, обійшлась би без кількох шрамиків😅.
Смужка-індикатор цієї бритви містить у собі алое вера та вітамін Е. Гель в смужці активується водою, заспокоює шкіру, зволожує та робить гоління приємнішим.
Бритва ковзає дуже плавно завдяки білим подушечкам, які при контакті з водою стають слизькими. Це дуже спрощує та пришвидшує процес.
Руків'я металеве та дуже зручне. Відчуваєш, що тримаєш у руках "річ". Воно має силіконові вставки, через які бритва не вислизає з вологих рук.
Механізм приєднання бритви до руків'я дуже простий та типовий. Вдягаємо, доки не почуємо "клац". Знімаємо, посунувши вгору ось ту об'ємну детальку (як н а фото).
Зазвичай я користувалась бритвою з одним лезом, тому в мене виникли запитання, на скільки легко буде очистити цю. Бо тут лез аж 5. Та все вирішується просто проточною водою, ніяких складнощів не виникло.
Результат гоління зі звичайним гелем для душу. Так, я не користуюся спеціальними гелями чи пінкою, не сваріть мене будь ласочка. Отже, ніжки гладенькі, ніяких "колючок", подразнень, почервонінь, все зроблено досить делікатно, хоч я і не старалась обережнічати.
Після гоління нанесла звичний лосьйон і була готова красуватися у спідничках та шортах.
Згадаю ще про декілька плюсів продукту:
- паковання повністю піддається переробці;
- лезо можна зберігати окремо у комірці, з якої ви його дістали;
- один картридж прослужить приблизно 30 голінь.
Я цілком задоволена) Гадаю, що змінні насадки знайти буде не складно, тому ми надовго разом.
Коментарі (0)