Alyona Fedyk

Millefiori: аромадифузор в авто + відеоінструкція “Як замінити картридж”

Millefiori: аромадифузор в авто + відеоінструкція “Як замінити картридж”

Одразу скажу, що я дуже не люблю, коли ароматизатор висить на дзеркалі заднього виду або в цілому займає багато місця. Навіть щось на приборній панелі мене дещо бентежить, але ароматизатори під сидіння – це ще гірший варіант, тому доводиться обирати:) Millefiori зробили все ідеально: мінімалістичний дизайн, невеликий розмір, стильне оформлення. Тому в якості подарунка – це відмінний варіант. Скажу чесно, влітку я відчуваю більш інтенсивний запах, як тільки сідаю у авто, хоча сам дифузор кріпиться на дефлектор, і логічно, що запах розсіюється від потоку повітря. Але щойно на нього потрапляють теплі сонячні промені – це суцільне ольфакторне задоволення:) Ох, ці неймовірні відчуття, коли в салоні пахне парфумом…

Ставлю одразу 10 балів за те, що аромадифузор має окремо корпус та змінні стіки з ароматом. Тобто достатньо один раз придбати повний комплект, а потім просто змінювати картридж. До речі, корпус – універсальний. Ви можете вибирати будь-які аромати, які є в наявності. Це круто! Сама пластикова поверхня доповнена верхнім текстильним шаром, і ось він відрізняється забарвленням. Є суто “дівочі” варіанти – квіткові орнаменти, наприклад, – але я обрала щось нейтральне. З тильної сторони картридж відкритий, завдяки чому аромат розсіюється при роботі кондиціонера (насправді його чути постійно). Я відчуваю запах навіть з відкритими вікнами, тому питань до стійкості і інтенсивності в мене немає.

Якщо говорити про сам аромат, то мій однозначний фаворит – це Колд Вотер. Запах дорогого чоловічого парфуму, легкі акватичні та свіжі ноти. Ідеально для літа! Це дійсно вдалий вибір для будь-якого водія, тому можете сміливо обирати саме його. Колекція ароматів для автодифузора Millefiori дуже велика. Вони всі дублюються з аромадифузорами та спреями для дому, тому якщо є змога десь затестити – зробіть це:) Аромати ідентичні, ви не прогадаєте. Вся колекція Millefiori – це справді люксові аромати. Я виділила для себе топ фаворитів і всі вони не дуже дівочі:) Але для авто – це ідеальні композиції.

  • Верхні ноти: евкаліпт, сосна, м'ята, мандарин, бергамот, рожевий грейпфрут.
  • Ноти серця: герань, гвоздика, півонія, конвалія, шавлія, чебрець, розмарин, лаванда.
  • База: білий мускус, ладан, ірис, кедр.
  • Верхні ноти: бергамот, лаванда, лимон.
  • Ноти серця: червоні фрукти, жасмин, мирт, коріандр.
  • База: дерево гуаяк, сандал, пачулі, ваніль.
  • Верхні ноти: неролі, бергамот, петітгрейн, конвалія.
  • Ноти серця: апельсиновий цвіт, евкаліпт.
  • База: амбра, кумарин, пачулі, гваякове дерево, мускус.

Насправді все не так складно:) Думаю, що з відео-підказкою буде простіше та зрозуміліше.

P.S. Щоб замінити картридж у корпусі, доведеться застосувати силу:) Не бійтесь просовувати його, аромадифузор від цього не зламається. За рахунок резинової поверхні, змінний блок кріпиться доволі туго. Це видно на відео:)

Корпус може служити довго. Єдина його проблема – в затиранні або вигоранні на сонечку текстильної накладки, а також її відклеювання з тильної сторони, що трішки ускладнює кріплення змінного картриджа, але, знову ж таки, це не велика проблема, бо візуально цього не видно. Мій вже не такий яскравий та ідеальний, як був спочатку, але я далі його юзаю:)

Сам аромадифузор (змінний блок) має дуже насичений аромат з самого початку, потім стає все менш інтенсивним. Я змінюю блок раз у 2 місяці, бо вже в цей період аромат ледь відчутний. Чую його легкий запах лише епізодично, наприклад, з першим потоком повітря. Але я люблю насичені аромати і просто обожнюю чути шлейф, як тільки відкриваєш двері:) Так от через 2 місяці служби ароматизатора Millefiori його вже немає( Загалом, це все-одно доволі тривала служба, адже інші аромадифузори вивітрюються значно швидше.

Висновок один: ця річ дійсно дуже крута і практична. Виглядає престижно, все дуже ретельно та красиво запаковано, тому в якості подарунку це теж доволі непоганий варіант. А змінні картриджі з різними ароматами дозволять щоразу створювати особливу атмосферу в салоні.