Vikulyk

Плямовивідник у вигляді мила, то справжній порятунок для мам

Насправді плямовивідник, щей у вигляді мила-дуже зручно.

Я колись купляла біле господарське мило, яке було призначене для вибілювання і прання речей, але скажу, що то був такий жах, адже через нього речі просто жовтіли і то сильно. Але є насправді хороше тверде мило, яке добре справляється з плямами і навпаки речі виглядають більшими, бо я вже думала такого не існує, але герой посту змінив переконання.

В чому зручність такого плямовивідника:

• Люблю піти в душ і зразу попрати з себе білизну шкарпетки і якусь домашню маєчку, з твердим милом-це доволі швидко і зручно.
  • Для мам, ну тут не оціненно, діти мастяться зі швидкістю вітра і то так, що дуже важко відіпрати, тому взяти тазичок чи просто в умивальнику замочити, то куди простіше.
  • Має натуральний склад, що теж чудово для малюків, тай для дорослих, дбати варто про всіх.
  • Після прання немає яскраво вираженого аромату, просто легка, приємна свіжість.

Для першого експерименту вирішила взяти дуже складний випадок, тут плями від фруктового пюре і ще купа всяких, думаю мами знають наскільки важко вивести такі забруднення, крім того їм не перший день, кофтина дитини була в кошику вже деякий час.

Лайфхак! Щоб вивести важкі плями від фруктів, варто спочатку залити одяг крутим кіп'ятком, я це зробила, а потім щей запрала мильцем і залишила на декілька хвилин.

Після сушіння не повірила своїм очам, кофтинка практично ідеально чиста, одну частинку кофти я пропустила, бо виключили світло і вже не дуже було видно, що я там роблю, але ефект все одно крутий, комірчик дуже класно відіправся 😍 Я думала, що кофтинка уже все, піде в смітник, але ні ❤️

Наступний експеримент з соком від ягід, теж не прості плямки, ну малеча захотіла з подругами зробити пікнік)

Тут я вже обійшлась без кип'ятка, проте запрала я одразу.

Плямовивідник добре милиться, не як поршок, але як для мила супер.

Він не роз'їдає руки, власне, як порошок, тому для ручного підходить ідеально.

Результат чудовий і швидкий, кофтинка виглядає білішою, я навмисно експерементувала на речах, які мають білий колір.

Як мама я дуже задоволена цим плямовивідником, він класно забирає забруднення, робить речі білішими і має хороший безпечний склад. Тай для себе зручно мати таку ефективну штучку, адже речі чистенькі і свіжі ❤️