Розсипна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Loose Powder
Пудра на основі натуральних компонентів
Зацікавив склад цієї пудри, в основі якого рисовий крохмаль, олія аргани та екстракт жожоба. Щей ціна була досить бюджетна, тому замовила для знайомства.
Пакування з легкого пластику, виконане в ретро стилі. Ємність з пудрою накривається зверху глибоко кришкою, яку потрібно прокрутити, щоб закрити. Пригадую подібне пакування пудри було у бабусі, але не з пластику, а з кортону.
Взагалі до пакування можна звикнути, головне не знімати захисну плівку, а лише відкрити декілька отворів. Я витрушую у кришку необхідну кількість пудри для одного використання та набираю пухнастим пензлем.
Мої враження
Пудра має легкий бежевий тон, хорошу консистенцію. Матує мою шкіру досить сильно, можна навіть перебрати міру і обличчя буде заматове. Потрібно зовсім мало продукту, бо якщо буде забагато, то зявляється неприємне відчуття стягнутості. Тому з моїм темпом використання невпевненна, що використаю її до кінця терміну придатності.
Використовуюю коли наношу повний макіяж. Якщо нанести просто на крем, я її відчуваю.
Має легкий аромат доглядового крему.
Висипань не спровокувала та пори не забила.
Мінус, що вона не має сонцезахисту (напевно замісити в одному засобі натуральні компоненти, сонцезахист і бюджетну ціну неможливо))) . До літа все-таки планую придбати пудру з сонцезахистом.
Коментарі (0)