Oксана

Розсипна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Loose Powder

Розсипна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Loose Powder

Зацікавив склад цієї пудри, в основі якого рисовий крохмаль, олія аргани та екстракт жожоба. Щей ціна була досить бюджетна, тому замовила для знайомства.

Пакування з легкого пластику, виконане в ретро стилі. Ємність з пудрою накривається зверху глибоко кришкою, яку потрібно прокрутити, щоб закрити. Пригадую подібне пакування пудри було у бабусі, але не з пластику, а з кортону.

Взагалі до пакування можна звикнути, головне не знімати захисну плівку, а лише відкрити декілька отворів. Я витрушую у кришку необхідну кількість пудри для одного використання та набираю пухнастим пензлем.

Розсипна пудра для обличчя Bell Natural Beauty Loose Powder

Пудра має легкий бежевий тон, хорошу консистенцію. Матує мою шкіру досить сильно, можна навіть перебрати міру і обличчя буде заматове. Потрібно зовсім мало продукту, бо якщо буде забагато, то зявляється неприємне відчуття стягнутості. Тому з моїм темпом використання невпевненна, що використаю її до кінця терміну придатності.

Використовуюю коли наношу повний макіяж. Якщо нанести просто на крем, я її відчуваю.

Має легкий аромат доглядового крему.

Висипань не спровокувала та пори не забила.

Мінус, що вона не має сонцезахисту (напевно замісити в одному засобі натуральні компоненти, сонцезахист і бюджетну ціну неможливо))) . До літа все-таки планую придбати пудру з сонцезахистом.